La cocina rural silvestre. Etnobotánica y gastronomía en la obra de Joan Pellicer Bataller (1947-2007)

Empreu sempre aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem http://hdl.handle.net/10045/70735
Información del item - Informació de l'item - Item information
Títol: La cocina rural silvestre. Etnobotánica y gastronomía en la obra de Joan Pellicer Bataller (1947-2007)
Autors: Bernabeu-Mestre, Josep
Grups d'investigació o GITE: Grupo Balmis de Investigación en Salud Comunitaria e Historia de la Ciencia
Centre, Departament o Servei: Universidad de Alicante. Departamento de Enfermería Comunitaria, Medicina Preventiva y Salud Pública e Historia de la Ciencia
Paraules clau: Etnobotánica | Gastronomía | Joan Pellicer
Àrees de coneixement: Historia de la Ciencia
Data de publicació: 2017
Editor: Universitat de València
Citació bibliogràfica: Mètode. 2017, 94: 8-15
URI: http://hdl.handle.net/10045/70735
ISSN: 2171-911X
Idioma: spa
Tipus: info:eu-repo/semantics/article
Drets: © Mètode
Revisió científica: si
Versió de l'editor: https://metode.es/revistas-metode/article-revistes/cocina-rural-silvestre.html
Apareix a la col·lecció: INV - SALUD - Artículos de Revistas
INV - BALMIS - Artículos de Revistas

Arxius per aquest ítem:
Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció Tamany Format  
Thumbnail2017_Bernabeu-Mestre_Metode.pdf3,97 MBAdobe PDFObrir Vista prèvia


Tots els documents dipositats a RUA estan protegits per drets d'autors. Alguns drets reservats.