La cocina rural silvestre. Etnobotánica y gastronomía en la obra de Joan Pellicer Bataller (1947-2007)
Empreu sempre aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem
http://hdl.handle.net/10045/70735
Títol: | La cocina rural silvestre. Etnobotánica y gastronomía en la obra de Joan Pellicer Bataller (1947-2007) |
---|---|
Autors: | Bernabeu-Mestre, Josep |
Grups d'investigació o GITE: | Grupo Balmis de Investigación en Salud Comunitaria e Historia de la Ciencia |
Centre, Departament o Servei: | Universidad de Alicante. Departamento de Enfermería Comunitaria, Medicina Preventiva y Salud Pública e Historia de la Ciencia |
Paraules clau: | Etnobotánica | Gastronomía | Joan Pellicer |
Àrees de coneixement: | Historia de la Ciencia |
Data de publicació: | 2017 |
Editor: | Universitat de València |
Citació bibliogràfica: | Mètode. 2017, 94: 8-15 |
URI: | http://hdl.handle.net/10045/70735 |
ISSN: | 2171-911X |
Idioma: | spa |
Tipus: | info:eu-repo/semantics/article |
Drets: | © Mètode |
Revisió científica: | si |
Versió de l'editor: | https://metode.es/revistas-metode/article-revistes/cocina-rural-silvestre.html |
Apareix a la col·lecció: | INV - SALUD - Artículos de Revistas INV - BALMIS - Artículos de Revistas |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Tamany | Format | |
---|---|---|---|---|
2017_Bernabeu-Mestre_Metode.pdf | 3,97 MB | Adobe PDF | Obrir Vista prèvia | |
Tots els documents dipositats a RUA estan protegits per drets d'autors. Alguns drets reservats.