Desarrollo de bionanocompuestos en base a poli(ácido láctico) y plastificantes de alta compatibilidad para el envasado de alimentos

Empreu sempre aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem http://hdl.handle.net/10045/31986
Información del item - Informació de l'item - Item information
Títol: Desarrollo de bionanocompuestos en base a poli(ácido láctico) y plastificantes de alta compatibilidad para el envasado de alimentos
Autors: Burgos, Nuria
Director de la investigació: Jiménez, Alfonso | Martino, Verónica Patricia
Centre, Departament o Servei: Universidad de Alicante. Departamento de Química Analítica, Nutrición y Bromatología
Paraules clau: Poli(ácido láctico) | Oligómeros | Plastificante | Envasado de alimentos | Nanocompuestos | Degradación
Àrees de coneixement: Química Analítica
Data de creació: 2013
Data de publicació: 2013
Data de lectura: 26-d’abril-2013
Editor: Universidad de Alicante
URI: http://hdl.handle.net/10045/31986
Idioma: spa
Tipus: info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
Apareix a la col·lecció: Tesis doctorals

Arxius per aquest ítem:
Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció Tamany Format  
Thumbnailtesis_nuriaburgosbolufer.pdf6,53 MBAdobe PDFObrir Vista prèvia


Aquest ítem està subjecte a una llicència de Creative Commons Llicència Creative Commons Creative Commons