Desarrollo de bionanocompuestos en base a poli(ácido láctico) y plastificantes de alta compatibilidad para el envasado de alimentos
Empreu sempre aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem
http://hdl.handle.net/10045/31986
Títol: | Desarrollo de bionanocompuestos en base a poli(ácido láctico) y plastificantes de alta compatibilidad para el envasado de alimentos |
---|---|
Autors: | Burgos, Nuria |
Director de la investigació: | Jiménez, Alfonso | Martino, Verónica Patricia |
Centre, Departament o Servei: | Universidad de Alicante. Departamento de Química Analítica, Nutrición y Bromatología |
Paraules clau: | Poli(ácido láctico) | Oligómeros | Plastificante | Envasado de alimentos | Nanocompuestos | Degradación |
Àrees de coneixement: | Química Analítica |
Data de creació: | 2013 |
Data de publicació: | 2013 |
Data de lectura: | 26-d’abril-2013 |
Editor: | Universidad de Alicante |
URI: | http://hdl.handle.net/10045/31986 |
Idioma: | spa |
Tipus: | info:eu-repo/semantics/doctoralThesis |
Apareix a la col·lecció: | Tesis doctorals |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Tamany | Format | |
---|---|---|---|---|
tesis_nuriaburgosbolufer.pdf | 6,53 MB | Adobe PDF | Obrir Vista prèvia | |
Aquest ítem està subjecte a una llicència de Creative Commons Llicència Creative Commons