Transición alimentaria y evolución de la mortalidad asociada a causas nutricionales: la experiencia española (1900-2005)

Empreu sempre aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem http://hdl.handle.net/10045/24403
Información del item - Informació de l'item - Item information
Títol: Transición alimentaria y evolución de la mortalidad asociada a causas nutricionales: la experiencia española (1900-2005)
Autors: Castelló Botía, Isabel
Director de la investigació: Bernabeu Mestre, Josep | Nolasco Bonmatí, Andreu | Wanden-Berghe Lozano, Carmina
Centre, Departament o Servei: Universidad de Alicante. Departamento de Enfermería Comunitaria, Medicina Preventiva y Salud Pública e Historia de la Ciencia
Paraules clau: Mortalidad | Transición nutricional | Malnutrición | España (1900-2005) | Clasificación Internacional de Enfermedades
Àrees de coneixement: Historia de la Ciencia | Nutrición y Bromatología
Data de creació: 2011
Data de publicació: 2012
Data de lectura: 27-de gener-2012
Editor: Universidad de Alicante
URI: http://hdl.handle.net/10045/24403
Idioma: spa
Tipus: info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
Apareix a la col·lecció: Tesis doctorals

Arxius per aquest ítem:
Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció Tamany Format  
ThumbnailTesis_Castello.pdf4,43 MBAdobe PDFObrir Vista prèvia


Aquest ítem està subjecte a una llicència de Creative Commons Llicència Creative Commons Creative Commons