Transición alimentaria y evolución de la mortalidad asociada a causas nutricionales: la experiencia española (1900-2005)
Empreu sempre aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem
http://hdl.handle.net/10045/24403
Títol: | Transición alimentaria y evolución de la mortalidad asociada a causas nutricionales: la experiencia española (1900-2005) |
---|---|
Autors: | Castelló Botía, Isabel |
Director de la investigació: | Bernabeu Mestre, Josep | Nolasco Bonmatí, Andreu | Wanden-Berghe Lozano, Carmina |
Centre, Departament o Servei: | Universidad de Alicante. Departamento de Enfermería Comunitaria, Medicina Preventiva y Salud Pública e Historia de la Ciencia |
Paraules clau: | Mortalidad | Transición nutricional | Malnutrición | España (1900-2005) | Clasificación Internacional de Enfermedades |
Àrees de coneixement: | Historia de la Ciencia | Nutrición y Bromatología |
Data de creació: | 2011 |
Data de publicació: | 2012 |
Data de lectura: | 27-de gener-2012 |
Editor: | Universidad de Alicante |
URI: | http://hdl.handle.net/10045/24403 |
Idioma: | spa |
Tipus: | info:eu-repo/semantics/doctoralThesis |
Apareix a la col·lecció: | Tesis doctorals |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Tamany | Format | |
---|---|---|---|---|
Tesis_Castello.pdf | 4,43 MB | Adobe PDF | Obrir Vista prèvia | |
Aquest ítem està subjecte a una llicència de Creative Commons Llicència Creative Commons