Anar al contingut principal
Endavant ...
Menú de navegació
Idiomes
Valencià
Español
English
Inici
Contacte
Ajuda
Registreu-vos-hi:
El meu RUA
Rebre actualitzacions per correu
Editar perfil
Endavant ...
Avançada
Docència
Institucional
Investigació
Revistes i Congressos
RUA
Busca
Cerca:
Tot el dipòsit
Investigació
Análisis de Polímeros y Nanomateriales
INV - NANOBIOPOL - Artículos de Revistas
INV - NANOBIOPOL - Capítulos de Libros
INV - NANOBIOPOL - Comunicaciones a Congresos, Conferencias, etc.
INV - NANOBIOPOL - Libros
INV - NANOBIOPOL - Recursos Audiovisuales y Multimedia
per
Filtres actuals:
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Comença una nova cerca
Afig filtres:
Utilitzeu filtres per a refinar els resultats de la cerca.
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Resultats 1-10 de 30.
Anterior
pàgina
1
2
3
Següent
pàgina
Items:
Items
Accés
Vista prèvia
Data publicació
Títol
Autor/s
8-d’octubre-2015
New Trends in Beverage Packaging Systems: A Review
Ramos, Marina
;
Valdés, Arantzazu
;
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
Garrigós, María del Carmen
17-de febrer-2016
Carbohydrate-based Advanced Biomaterials for Food Sustainability: a Review
Valdés, Arantzazu
;
Garrigós, María del Carmen
28-de setembre-2016
Gelatin-Based Films and Coatings for Food Packaging Applications
Ramos, Marina
;
Valdés, Arantzazu
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Garrigós, María del Carmen
19-d’abril-2017
State of the Art of Antimicrobial Edible Coatings for Food Packaging Applications
Valdés, Arantzazu
;
Ramos, Marina
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Jiménez, Alfonso
;
Garrigós, María del Carmen
de juliol-2018
Analytical methods combined with multivariate analysis for authentication of animal and vegetable food products with high fat content
Valdés, Arantzazu
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
Jiménez, Alfonso
;
Garrigós, María del Carmen
de juny-2016
Valorization of Agricultural Wastes for the Production of Protein-Based Biopolymers
Burgos, Nuria
;
Valdés, Arantzazu
;
Jiménez, Alfonso
de febrer-2013
Characterization and Classification of Almond Cultivars by Using Spectroscopic and Thermal Techniques
Valdés, Arantzazu
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Garrigós, María del Carmen
10-de gener-2016
Active edible films: Current state and future trends
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
Valdés, Arantzazu
;
Ramos, Marina
;
Burgos, Nuria
;
Garrigós, María del Carmen
;
Jiménez, Alfonso
19-de març-2014
Characterization and degradation characteristics of poly(ε-caprolactone)-based composites reinforced with almond skin residues
Valdés, Arantzazu
;
Ramos, Marina
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Garrigós, María del Carmen
21-d’abril-2015
Use of herbs, spices and their bioactive compounds in active food packaging
Valdés, Arantzazu
;
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
Ramos, Marina
;
Burgos, Nuria
;
Jiménez, Alfonso
;
Garrigós, María del Carmen
Descobreix
Autor
28
Garrigós, María del Carmen
17
Jiménez, Alfonso
14
Beltrán Sanahuja, Ana
10
Ramos, Marina
5
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
.
Autor -
següent >
Paraules clau
7
Active packaging
4
Almond skin
4
Antioxidant activity
4
Edible films
4
Food packaging
.
Paraules clau -
següent >
Data de publicació
1
2022
3
2021
3
2020
2
2019
2
2018
1
2017
5
2016
5
2015
2
2014
3
2013
.
Data de publicació -
següent >
Llengua
30
Anglés
Centre, unitat o servei
30
Universidad de Alicante. Departam...