The human act of eating as the birth of the digital architecture
Empreu sempre aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem
http://hdl.handle.net/10045/130699
Títol: | The human act of eating as the birth of the digital architecture |
---|---|
Autors: | Alvado Bañón, Joaquín | Nobile, Maria Luna | Devereux, Mike | Aleixo, Sofia |
Grups d'investigació o GITE: | Proyectos Arquitectónicos: Pedagogías Críticas, Políticas Ecológicas y Prácticas Materiales (PAPCPEPM) |
Centre, Departament o Servei: | Universidad de Alicante. Departamento de Expresión Gráfica, Composición y Proyectos |
Paraules clau: | Architecture | Gastronomy |
Data de publicació: | de desembre-2022 |
Editor: | UNIVERSITY of Universities [UOU] |
Citació bibliogràfica: | UOU scientific journal. 2022, 4: 26-29. https://doi.org/10.14198/UOU.2022.4.03 |
Resum: | A conversation between the Editorial Committee members. |
URI: | http://hdl.handle.net/10045/130699 |
ISSN: | 2697-1518 |
DOI: | 10.14198/UOU.2022.4.03 |
Idioma: | eng |
Tipus: | info:eu-repo/semantics/article |
Drets: | This document is under a Creative Commons Attribution 4.0 International license (CC BY 4.0) |
Revisió científica: | si |
Versió de l'editor: | https://doi.org/10.14198/UOU.2022.4.03 |
Apareix a la col·lecció: | UOU scientific journal - 2022, No. 4: GASTROTECTURE INV - PAPCPEPM - Artículos de Revistas |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Tamany | Format | |
---|---|---|---|---|
UOU-scientific-journal_04_03.pdf | 1,45 MB | Adobe PDF | Obrir Vista prèvia | |
Aquest ítem està subjecte a una llicència de Creative Commons Llicència Creative Commons