The human act of eating as the birth of the digital architecture

Empreu sempre aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem http://hdl.handle.net/10045/130699
Información del item - Informació de l'item - Item information
Títol: The human act of eating as the birth of the digital architecture
Autors: Alvado Bañón, Joaquín | Nobile, Maria Luna | Devereux, Mike | Aleixo, Sofia
Grups d'investigació o GITE: Proyectos Arquitectónicos: Pedagogías Críticas, Políticas Ecológicas y Prácticas Materiales (PAPCPEPM)
Centre, Departament o Servei: Universidad de Alicante. Departamento de Expresión Gráfica, Composición y Proyectos
Paraules clau: Architecture | Gastronomy
Data de publicació: de desembre-2022
Editor: UNIVERSITY of Universities [UOU]
Citació bibliogràfica: UOU scientific journal. 2022, 4: 26-29. https://doi.org/10.14198/UOU.2022.4.03
Resum: A conversation between the Editorial Committee members.
URI: http://hdl.handle.net/10045/130699
ISSN: 2697-1518
DOI: 10.14198/UOU.2022.4.03
Idioma: eng
Tipus: info:eu-repo/semantics/article
Drets: This document is under a Creative Commons Attribution 4.0 International license (CC BY 4.0)
Revisió científica: si
Versió de l'editor: https://doi.org/10.14198/UOU.2022.4.03
Apareix a la col·lecció: UOU scientific journal - 2022, No. 4: GASTROTECTURE
INV - PAPCPEPM - Artículos de Revistas

Arxius per aquest ítem:
Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció Tamany Format  
ThumbnailUOU-scientific-journal_04_03.pdf1,45 MBAdobe PDFObrir Vista prèvia


Aquest ítem està subjecte a una llicència de Creative Commons Llicència Creative Commons Creative Commons