Anar al contingut principal
Endavant ...
Menú de navegació
Idiomes
Valencià
Español
English
Inici
Contacte
Ajuda
Registreu-vos-hi:
El meu RUA
Rebre actualitzacions per correu
Editar perfil
Endavant ...
Avançada
Docència
Institucional
Investigació
Revistes i Congressos
RUA
Busca
Cerca:
Tot el dipòsit
Investigació
Análisis de Alimentos, Química Culinaria y Nutrición (AAQCN)
INV - AAQCN - Comunicaciones a Congresos, Conferencias, etc.
per
Filtres actuals:
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Comença una nova cerca
Afig filtres:
Utilitzeu filtres per a refinar els resultats de la cerca.
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Resultats 1-2 de 2.
Anterior
pàgina
1
Següent
pàgina
Items:
Items
Accés
Vista prèvia
Data publicació
Títol
Autor/s
3-de novembre-2007
Determination of carboxylic acids, carbohydrates and metals in different tomato cultivars by HPLC-ICP-AES in a single chromatographic run
Paredes Paredes, Eduardo
;
Maestre, Salvador E.
;
Prats Moya, Soledad
;
Todolí Torró, José Luis
26-de novembre-2007
Use of ICP-AES as a HPLC detector for the determination of carbohydrates, carboxylic acids and metals in wines and several native varieties of tomato
Paredes Paredes, Eduardo
;
Prats Moya, Soledad
;
Maestre, Salvador E.
;
Todolí Torró, José Luis
Descobreix
Autor
2
Maestre, Salvador E.
2
Prats Moya, Soledad
2
Todolí Torró, José Luis
Paraules clau
1
Análisis de tomates
1
Carbohydrates
1
Carboxylic acids
1
Food
1
HPLC
.
Paraules clau -
següent >
Data de publicació
2
2007
Llengua
2
Anglés
Centre, unitat o servei
2
Universidad de Alicante. Departam...