Use of ICP-AES as a HPLC detector for the determination of carbohydrates, carboxylic acids and metals in wines and several native varieties of tomato

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10045/3267
Información del item - Informació de l'item - Item information
Title: Use of ICP-AES as a HPLC detector for the determination of carbohydrates, carboxylic acids and metals in wines and several native varieties of tomato
Authors: Paredes Paredes, Eduardo | Prats Moya, Soledad | Maestre, Salvador E. | Todolí Torró, José Luis
Research Group/s: Análisis Químico Aplicado | Análisis de Alimentos
Center, Department or Service: Universidad de Alicante. Departamento de Química Analítica, Nutrición y Bromatología
Keywords: HPLC | ICP-AES | Análisis de tomates
Knowledge Area: Química Analítica
Date Created: 2006
Issue Date: 26-Nov-2007
Description: Comunicación presentada en la VI Reunión Científica de la Sociedad Española de Cromatografía y Técnicas Afines, Vigo, 8-10 noviembre 2006
URI: http://hdl.handle.net/10045/3267
Language: eng
Type: info:eu-repo/semantics/lecture
Peer Review: no
Appears in Collections:INV - AQA-CCA - Comunicaciones a Congresos, Conferencias, etc.
INV - NANOBIOPOL - Comunicaciones a Congresos, Conferencias, etc.
INV - AAQCN - Comunicaciones a Congresos, Conferencias, etc.

Files in This Item:
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Thumbnailpresentación_SECyTA_2006_(Vigo)2[1].pdf1,87 MBAdobe PDFOpen Preview


Items in RUA are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.