Anar al contingut principal
Endavant ...
Menú de navegació
Idiomes
Valencià
Español
English
Inici
Contacte
Ajuda
Registreu-vos-hi:
El meu RUA
Rebre actualitzacions per correu
Editar perfil
Endavant ...
Avançada
Docència
Institucional
Investigació
Revistes i Congressos
RUA
Busca
Cerca:
Tot el dipòsit
Investigació
Análisis de Polímeros y Nanomateriales
INV - NANOBIOPOL - Artículos de Revistas
per
Filtres actuals:
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Comença una nova cerca
Afig filtres:
Utilitzeu filtres per a refinar els resultats de la cerca.
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Resultats 61-70 de 146.
Anterior
pàgina
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
15
Següent
pàgina
Items:
Items
Accés
Vista prèvia
Data publicació
Títol
Autor/s
26-d’abril-2021
Effect of Frying and Roasting Processes on the Oxidative Stability of Sunflower Seeds (Helianthus annuus) under Normal and Accelerated Storage Conditions
Valdés, Arantzazu
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Karabagias, Ioannis
;
Badeka, Anastasia
;
Kontominas, Michael G.
;
Garrigós, María del Carmen
20-d’agost-2020
Controlled Release, Disintegration, Antioxidant, and Antimicrobial Properties of Poly (Lactic Acid)/Thymol/Nanoclay Composites
Ramos, Marina
;
Fortunati, Elena
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Peltzer, Mercedes Ana
;
Cristofaro, Francesco
;
Visai, Livia
;
Valente, Artur J.M.
;
Jiménez, Alfonso
;
Kenny, José María
;
Garrigós, María del Carmen
17-de juliol-2020
Novel Antioxidant Packaging Films Based on Poly(ε-Caprolactone) and Almond Skin Extract: Development and Effect on the Oxidative Stability of Fried Almonds
Valdés, Arantzazu
;
Juárez-Serrano, Nerea
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Garrigós, María del Carmen
d’agost-2015
Monitoring the oxidative stability and volatiles in blanched, roasted and fried almonds under normal and accelerated storage conditions by DSC, thermogravimetric analysis and ATR-FTIR
Valdés, Arantzazu
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Karabagias, Ioannis
;
Badeka, Anastasia
;
Kontominas, Michael G.
;
Garrigós, María del Carmen
2-de març-2016
Characterization and enzymatic degradation study of poly(e-caprolactone)-based biocomposites from almond agricultural by-products
Valdés, Arantzazu
;
Fenollar, Octavio
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Balart, Rafael
;
Fortunati, Elena
;
Kenny, José María
;
Garrigós, María del Carmen
19-d’abril-2017
State of the Art of Antimicrobial Edible Coatings for Food Packaging Applications
Valdés, Arantzazu
;
Ramos, Marina
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Jiménez, Alfonso
;
Garrigós, María del Carmen
7-de maig-2020
Controlled Release of Thymol from Poly(Lactic Acid)-Based Silver Nanocomposite Films with Antibacterial and Antioxidant Activity
Ramos, Marina
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Fortunati, Elena
;
Peltzer, Mercedes Ana
;
Cristofaro, Francesco
;
Visai, Livia
;
Valente, Artur J.M.
;
Jiménez, Alfonso
;
Kenny, José María
;
Garrigós, María del Carmen
16-de novembre-2015
Natural Pectin Polysaccharides as Edible Coatings
Valdés, Arantzazu
;
Burgos, Nuria
;
Jiménez, Alfonso
;
Garrigós, María del Carmen
7-de setembre-2020
Physicochemical and Functional Properties of Active Fish Gelatin-Based Edible Films Added with Aloe Vera Gel
Trujillo Sánchez, Jorge Anastasio
;
Valdés, Arantzazu
;
Martínez-Abad, Antonio
;
Vilaplana, Francisco
;
Jiménez, Alfonso
;
Garrigós, María del Carmen
26-de febrer-2014
Natural additives and agricultural wastes in biopolymer formulations for food packaging
Valdés, Arantzazu
;
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
Ramos, Marina
;
Garrigós, María del Carmen
;
Jiménez, Alfonso
Descobreix
Autor
65
Jiménez, Alfonso
64
Garrigós, María del Carmen
56
Todolí Torró, José Luis
30
Ramos, Marina
30
Valdés, Arantzazu
.
Autor -
següent >
Paraules clau
16
Active packaging
12
Poly(lactic acid)
10
ICP-MS
10
Thymol
9
Antioxidant activity
.
Paraules clau -
següent >
Data de publicació
58
2020 - 2024
83
2010 - 2019
5
2002 - 2009
Tipus de document
146
Article en revista científica
Centre, unitat o servei
146
Universidad de Alicante. Departam...
4
Universidad de Alicante. Departam...
3
Laboratoire des Sciences et Strat...
3
Universidad de Alicante. Departam...
3
Universidad de Alicante. Departam...
.
Centre, unitat o servei -
següent >