Anar al contingut principal
Endavant ...
Menú de navegació
Idiomes
Valencià
Español
English
Inici
Contacte
Ajuda
Registreu-vos-hi:
El meu RUA
Rebre actualitzacions per correu
Editar perfil
Endavant ...
Avançada
Docència
Institucional
Investigació
Revistes i Congressos
RUA
Busca
Cerca:
Tot el dipòsit
Investigació
Fisiología Vegetal Aplicada
INV - FVA - Artículos de Revistas
INV - FVA - Capítulos de Libros
INV - FVA - Comunicaciones a Congresos, Conferencias, etc.
INV - FVA - Recursos Audiovisuales
INV - FVA - Recursos Multimedia
per
Filtres actuals:
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Comença una nova cerca
Afig filtres:
Utilitzeu filtres per a refinar els resultats de la cerca.
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Resultats 1-7 de 7.
Anterior
pàgina
1
Següent
pàgina
Items:
Items
Accés
Vista prèvia
Data publicació
Títol
Autor/s
12-de novembre-2015
Selenium fertilization and mycorrhizal technology may interfere in enhancing bioactive compounds in edible tissues of lettuces
Goicoechea Preboste, Nieves
;
Garmendia, Idoia
;
Fabbrin, Eliseu G.
;
Bettoni, Marcelle M.
;
Palop, Juan Antonio
;
Sanmartín, Carmen
20-de març-2013
Enhanced accumulation of vitamins, nutraceuticals and minerals in lettuces associated with arbuscular mycorrhizal fungi (AMF): a question of interest for both vegetables and humans
Baslam, Marouane
;
Garmendia, Idoia
;
Goicoechea Preboste, Nieves
28-de febrer-2014
Comparative study of substrate-based and commercial formulations of arbuscular mycorrhizal fungi in Romaine lettuce subjected to salt stress
Garmendia, Idoia
;
Mangas Martín, Víctor Javier
17-de desembre-2013
The arbuscular mycorrhizal symbiosis can overcome reductions in yield and nutritional quality in greenhouse-lettuces cultivated at inappropriate growing seasons
Baslam, Marouane
;
Garmendia, Idoia
;
Goicoechea Preboste, Nieves
28-de febrer-2013
Nutritional quality of outer and inner leaves of green and red pigmented lettuces (Lactuca sativa L.) consumed as salads
Baslam, Marouane
;
Morales, Fermín
;
Garmendia, Idoia
;
Goicoechea Preboste, Nieves
17-de desembre-2014
Mycorrhizal inoculation affected growth, mineral composition, proteins and sugars in lettuces biofortified with organic or inorganic selenocompounds
Sanmartín, Carmen
;
Garmendia, Idoia
;
Romano, Beatriz
;
Díaz, Marta
;
Palop, Juan Antonio
;
Goicoechea Preboste, Nieves
1-de juny-2020
Assessing growth and antioxidant properties of greenhouse-grown lettuces (Lactuca sativa L.) under different irrigation and carbon fertilization management
Garmendia, Idoia
;
Bettoni, Marcelle M.
;
Goicoechea Preboste, Nieves
Descobreix
Autor
7
Garmendia, Idoia
6
Goicoechea Preboste, Nieves
3
Baslam, Marouane
2
Bettoni, Marcelle M.
2
Palop, Juan Antonio
.
Autor -
següent >
Paraules clau
4
Arbuscular mycorrhizal fungi
2
Antioxidant compounds
2
Carbon dioxide
2
Carotenoids
2
Mineral nutrients
.
Paraules clau -
següent >
Data de publicació
1
2020
1
2015
2
2014
3
2013
Llengua
7
Anglés
Centre, unitat o servei
7
Universidad de Alicante. Departam...