Anar al contingut principal
Endavant ...
Menú de navegació
Idiomes
Valencià
Español
English
Inici
Contacte
Ajuda
Registreu-vos-hi:
El meu RUA
Rebre actualitzacions per correu
Editar perfil
Endavant ...
Avançada
Docència
Institucional
Investigació
Revistes i Congressos
RUA
Busca
Cerca:
Tot el dipòsit
Revistes i Congressos
Congressos
IX Congreso Nacional del Color
CNC2010 - Ponencias
CNC2010 - Posters
CNC2010 - Vídeos
per
Filtres actuals:
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Comença una nova cerca
Afig filtres:
Utilitzeu filtres per a refinar els resultats de la cerca.
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Resultats 1-2 de 2.
Anterior
pàgina
1
Següent
pàgina
Items:
Items
Accés
Vista prèvia
Data publicació
Títol
Autor/s
2010
Influencia de la concentración de licopeno sobre el color de productos cárnicos de pasta fina tipo salchicha Frankfurt durante el periodo de almacenamiento
López Vargas, Jairo H.
;
Falla Leal, Diana C.
;
Alarcón García, Miguel A.
;
Restrepo Molina, Diego A.
;
Gallego Restrepo, Jorge A.
;
Sánchez Zapata, Elena
;
Pérez Álvarez, José Ángel
2010
Influencia de la concentración de licopeno sobre el color de productos cárnicos de pasta fina tipo salchicha Frankfurt
López Vargas, Jairo H.
;
Falla Leal, Diana C.
;
Alarcón García, Miguel A.
;
Restrepo Molina, Diego A.
;
Gallego Restrepo, Jorge A.
;
Sánchez Zapata, Elena
;
Pérez Álvarez, José Ángel
Descobreix
Autor
2
Alarcón García, Miguel A.
2
Falla Leal, Diana C.
2
Gallego Restrepo, Jorge A.
2
López Vargas, Jairo H.
2
Restrepo Molina, Diego A.
.
Autor -
següent >
Paraules clau
2
Alimentos funcionales
2
Coordenadas de color
2
Licopeno
2
Productos cárnicos
Data de publicació
2
2010
Tipus de document
1
Capítol de Llibre
1
Comunicació a congrés, pòster, etc.
Llengua
2
Espanyol