Browsing by Author Garrigós, María del Carmen

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 20 of 45  next >
Items
AccessPreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Open access2016_Mellinas_etal_JApplPolymSci_final.pdf.jpg10-Jan-2016Active edible films: Current state and future trendsMellinas-Ciller, Ana-Cristina; Valdés, Arantzazu; Ramos, Marina, et al
Open access2013_Ramos_etal_CCT.pdf.jpg2013Active packaging for fresh food based on the release of carvacrol and thymolRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Valdés, Arantzazu, et al
Open access2014_XII_Jornadas_Redes_55.pdf.jpg2014Adquisición de competencias emprendedoras a través de la mentorización de igualesGrané Teruel, Nuria; Sánchez, Carlos; Grindlay, Guillermo, et al
Embargoed2019_Ramos_etal_FoodChem_final.pdf.jpg15-Sep-2019Agaricus bisporus and its by-products as a source of valuable extracts and bioactive compoundsRamos, Marina; Burgos, Nuria; Barnard, Almero, et al
Open accessMemories-Xarxes-I3CE-2017-18-58.pdf.jpg2018Análisis del acercamiento a empresas de alumnos de Tecnología de los Alimentos. De la teoría a la prácticaJiménez, Alfonso; Ramos, Marina; Martínez-Abad, Antonio, et al
Open access2018_Valdes_etal_TrendsFoodSciTech_final.pdf.jpgJul-2018Analytical methods combined with multivariate analysis for authentication of animal and vegetable food products with high fat contentValdés, Arantzazu; Beltrán Sanahuja, Ana; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina, et al
Restricted access2016_Valdes_Garrigos_MaterialsSciForum_final.pdf.jpg17-Feb-2016Carbohydrate-based Advanced Biomaterials for Food Sustainability: a ReviewValdés, Arantzazu; Garrigós, María del Carmen
Open access2013_Ramos_etal_JBioequivAvailab.pdf.jpg30-May-2013Carvacrol and thymol for fresh food packagingRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Valdés, Arantzazu, et al
Embargoed2019_Dairi_etal_IntJBioMacromol_final.pdf.jpgJan-2019Cellulose acetate/AgNPs-organoclay and/or thymol nano-biocomposite films with combined antimicrobial/antioxidant properties for active food packaging useDairi, Nassima; Ferfera-Harrar, Hafida; Ramos, Marina, et al
Restricted access2013_Valdes_etal_Journal-of-Food-Science_final.pdf.jpgFeb-2013Characterization and Classification of Almond Cultivars by Using Spectroscopic and Thermal TechniquesValdés, Arantzazu; Beltrán Sanahuja, Ana; Garrigós, María del Carmen
Open access2014_Valdes_etal_PDST.pdf.jpg19-Mar-2014Characterization and degradation characteristics of poly(ε-caprolactone)-based composites reinforced with almond skin residuesValdés, Arantzazu; Ramos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana, et al
Open access2016_Ramos_etal_PolyDegStab_final.pdf.jpgOct-2016Characterization and disintegrability under composting conditions of PLA-based nanocomposite films with thymol and silver nanoparticlesRamos, Marina; Fortunati, Elena; Peltzer, Mercedes Ana, et al
Open access2016_Valdes_etal_PolymDegradStab_accepted.pdf.jpg2-Mar-2016Characterization and enzymatic degradation study of poly(e-caprolactone)-based biocomposites from almond agricultural by-productsValdés, Arantzazu; Fenollar, Octavio; Beltrán Sanahuja, Ana, et al
Open access2014_Beltran_etal_JAFC.pdf.jpg19-Feb-2014Characterization of Poly(ε-caprolactone)-Based Nanocomposites Containing Hydroxytyrosol for Active Food PackagingBeltrán Sanahuja, Ana; Monteiro Valente, Artur José; Jiménez, Alfonso, et al
Open accessXIII_Jornadas_Redes_224.pdf.jpg2015Cultivando el emprendimiento en estudiantes de primer curso de QuímicaGrané Teruel, Nuria; Sánchez, Carlos; Garrigós, María del Carmen, et al
Open access2015_Redes-UA-Mejora-Docente_21.pdf.jpg2015Desarrollo de metodologías de aprovechamiento y evaluación de prácticas externas en Química realizadas en DepartamentosGarrigós, María del Carmen; Ramos, Marina; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina, et al
Open access2014_XII_Jornadas_Redes_110.pdf.jpg2014Desarrollo de metodologías de aprovechamiento y evaluación de prácticas externas en Química realizadas en DepartamentosGarrigós, María del Carmen; Ramos, Marina; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina, et al
Open accessGarrigos-Selva-M-del-Carmen.pdf.jpg2003Desarrollo de métodos analíticos para la determinación de compuestos tóxicos constituyentes de colorantes azoGarrigós, María del Carmen
Open access2014_Ramos_etal_Food-Chemistry.pdf.jpg13-Apr-2014Development of novel nano-biocomposite antioxidant films based on poly (lactic acid) and thymol for active packagingRamos, Marina; Jiménez, Alfonso; Peltzer, Mercedes Ana, et al
Open accessMemorias-del-programa-redes-i3ce-2016-17_172.pdf.jpg2017Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química AnalíticaRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Burgos, Nuria, et al