Browsing by Author Beltrán Sanahuja, Ana

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Open access2013_Ramos_etal_CCT.pdf.jpg2013Active packaging for fresh food based on the release of carvacrol and thymolRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Valdés, Arantzazu, et al
Open access2018_Valdes_etal_TrendsFoodSciTech_final.pdf.jpgJul-2018Analytical methods combined with multivariate analysis for authentication of animal and vegetable food products with high fat contentValdés, Arantzazu; Beltrán Sanahuja, Ana; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina, et al
Open accessValdes-Garcia_etal_2020_Antioxidants.pdf.jpg6-Jul-2020Authentication of “Adelita” Raspberry Cultivar Based on Physical Properties, Antioxidant Activity and Volatile ProfileValdés, Arantzazu; Maestre, Salvador E.; Butsko, Mikita, et al
EmbargoedSanz-Lazaro_etal_2021_SciTotEnv_final.pdf.jpg20-Feb-2021Biodegradable plastics can alter carbon and nitrogen cycles to a greater extent than conventional plastics in marine sedimentSanz-Lázaro, Carlos; Casado-Coy, Nuria; Beltrán Sanahuja, Ana
Open access2013_Ramos_etal_JBioequivAvailab.pdf.jpg30-May-2013Carvacrol and thymol for fresh food packagingRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Valdés, Arantzazu, et al
Restricted access2013_Valdes_etal_Journal-of-Food-Science_final.pdf.jpgFeb-2013Characterization and Classification of Almond Cultivars by Using Spectroscopic and Thermal TechniquesValdés, Arantzazu; Beltrán Sanahuja, Ana; Garrigós, María del Carmen
Open access2014_Valdes_etal_PDST.pdf.jpg19-Mar-2014Characterization and degradation characteristics of poly(ε-caprolactone)-based composites reinforced with almond skin residuesValdés, Arantzazu; Ramos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana, et al
Open access2016_Valdes_etal_PolymDegradStab_accepted.pdf.jpg2-Mar-2016Characterization and enzymatic degradation study of poly(e-caprolactone)-based biocomposites from almond agricultural by-productsValdés, Arantzazu; Fenollar, Octavio; Beltrán Sanahuja, Ana, et al
Open access2014_Beltran_etal_JAFC.pdf.jpg19-Feb-2014Characterization of Poly(ε-caprolactone)-Based Nanocomposites Containing Hydroxytyrosol for Active Food PackagingBeltrán Sanahuja, Ana; Monteiro Valente, Artur José; Jiménez, Alfonso, et al
Open accessRamos_etal_2020_Antioxidants.pdf.jpg7-May-2020Controlled Release of Thymol from Poly(Lactic Acid)-Based Silver Nanocomposite Films with Antibacterial and Antioxidant ActivityRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Fortunati, Elena, et al
Open accessRamos_etal_2020_Polymers.pdf.jpg20-Aug-2020Controlled Release, Disintegration, Antioxidant, and Antimicrobial Properties of Poly (Lactic Acid)/Thymol/Nanoclay CompositesRamos, Marina; Fortunati, Elena; Beltrán Sanahuja, Ana, et al
Open accessRedes-Investigacion-Innovacion-Docencia-Universitaria-2019-48.pdf.jpg2019Coordinación y evaluación de acciones educativas relacionadas con competencias transversales en el Grado de Gastronomía y Artes Culinarias de la Universidad de AlicanteBeltrán Sanahuja, Ana; Vidal, Lorena; Tormo-Santamaría, María, et al
EmbargoedBeltran-Sanahuja_etal_2021_SciTotEnv_accepted.pdf.jpg12-May-2021Degradation of conventional and biobased plastics in soil under contrasting environmental conditionsBeltrán Sanahuja, Ana; Benito-Kaesbach, Alba; Sanchez-Garcia, Natalia, et al
Open accessMemories-Xarxes-I3CE-2018-19-104.pdf.jpg2019Detección de necesidades en competencias transversales, coordinación y evaluación de acciones educativas en primer curso del nuevo Grado de Gastronomía y Artes Culinarias de la Universidad de AlicanteValdés, Arantzazu; Marí Domenech, Francesca; Martín Palacios, Antonino, et al
Open accessMemories-Xarxes-I3CE-2018-19-184.pdf.jpg2019Diseño de prácticas de laboratorio para la mejora de competencias profesionales: Evaluación del impacto de la realización de un trabajo de iniciación a la investigación en el Grado de QuímicaSánchez, Raquel; Beltrán Sanahuja, Ana; Bica, Alexandra María, et al
Open accessMemories-Xarxes-I3CE-2019-20_31.pdf.jpg2020Diseño, implementación y evaluación de acciones educativas innovadoras de carácter cooperativo en la mejora de competencias transversales del alumnado del Grado de Gastronomía y Artes Culinarias de la Universidad de AlicanteValdés, Arantzazu; Beltrán Sanahuja, Ana; Jordá Guijarro, Juana Dolores, et al
Open accessJuan-Polo_etal_2021_Polymers.pdf.jpg16-Apr-2021Double-Function Oxygen Scavenger and Aromatic Food Packaging Films Based on LDPE/Polybutadiene and Peanut AromaJuan Polo, Adriana; Maestre, Salvador E.; Monedero Prieto, María, et al
Open accessValdes-Garcia_etal_2021_Foods.pdf.jpg26-Apr-2021Effect of Frying and Roasting Processes on the Oxidative Stability of Sunflower Seeds (Helianthus annuus) under Normal and Accelerated Storage ConditionsValdés, Arantzazu; Beltrán Sanahuja, Ana; Karabagias, Ioannis, et al
EmbargoedHernandez-Arenas_etal_2021_EnvironmPollut_final.pdf.jpg1-Jan-2021The effect of sewage sludge containing microplastics on growth and fruit development of tomato plantsHernández-Arenas, Ricardo; Beltrán Sanahuja, Ana; Navarro Quirant, Paula, et al
Open accessMemorias-del-programa-redes-i3ce-2016-17_172.pdf.jpg2017Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química AnalíticaRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Burgos, Nuria, et al