Buscar por Autor Jiménez, Alfonso

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Acceso abierto2017_Valdes_etal_Coatings.pdf.jpg19-abr-2017State of the Art of Antimicrobial Edible Coatings for Food Packaging ApplicationsValdés, Arantzazu; Ramos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana, et al
Acceso abierto2013_Arrieta_etal_JFE_final.pdf.jpgfeb-2013Structure and mechanical properties of sodium and calcium caseinate edible active films with carvacrolArrieta, Marina Patricia; Peltzer, Mercedes Ana; Garrigós, María del Carmen, et al
Acceso restringido2013_Mattioli_etal_Carbon_final.pdf.jpgnov-2013Structure, gas-barrier properties and overall migration of poly(lactic acid) films coated with hydrogenated amorphous carbon layersMattioli, Samantha; Peltzer, Mercedes Ana; Fortunati, Elena, et al
Acceso restringido2014_Peltzer_etal_PolymInt_final.pdf.jpgjun-2014Surface modification of cellulose nanocrystals by grafting with poly(lactic acid)Peltzer, Mercedes Ana; Pei, Aihua; Zhou, Qi, et al
Acceso abierto2014_Pankaj_etal_JRM.pdf.jpgmar-2014Surface, Thermal and Antimicrobial Release Properties of Plasma-Treated Zein FilmsPankaj, Shashi Kishor; Bueno Ferrer, Carmen; Misra, N.N., et al
Acceso abierto2014_Burgos_etal_JPE_final.pdf.jpgjun-2014Synthesis and Characterization of Lactic Acid Oligomers: Evaluation of Performance as Poly(Lactic Acid) PlasticizersBurgos, Nuria; Tolaguerra, Daniel; Fiori, Stefano, et al
Acceso abierto2016_Cruz-Aldaco_etal_JRenewMater_final.pdf.jpgjun-2016Synthesis and Thermal Characterization of Polyurethanes Obtained from Cottonseed and Corn Oil-Based PolyolsCruz-Aldaco, Karina; Flores-Loyola, Erika; Aguilar-González, Cristóbal Noé, et al
Acceso abiertoMemories-Xarxes-I3CE-2020-21_218.pdf.jpg2021Una masterclass como metodología dinamizadora de las clases semipresencialesMellinas-Ciller, Ana-Cristina; San Sebastián, Laura; Pelegrín, Carlos Javier, et al
Acceso abierto2015_Valdes_etal_RSC-Advances_final.pdf.jpg21-abr-2015Use of herbs, spices and their bioactive compounds in active food packagingValdés, Arantzazu; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina; Ramos, Marina, et al
Acceso abierto2016_Burgos_etal_JRenewMater_final.pdf.jpgjun-2016Valorization of Agricultural Wastes for the Production of Protein-Based BiopolymersBurgos, Nuria; Valdés, Arantzazu; Jiménez, Alfonso
Acceso abiertoMellinas_etal_2022_Antioxidants.pdf.jpg1-sep-2022Valorization of Agro-Industrial Wastes by Ultrasound-Assisted Extraction as a Source of Proteins, Antioxidants and Cutin: A Cascade ApproachMellinas-Ciller, Ana-Cristina; Solaberrieta, Ignacio; Pelegrín, Carlos Javier, et al
Acceso abiertoSolaberrieta_etal_2022_Antioxidants.pdf.jpg26-may-2022Valorization of Aloe vera Skin By-Products to Obtain Bioactive Compounds by Microwave-Assisted Extraction: Antioxidant Activity and Chemical CompositionSolaberrieta, Ignacio; Jiménez, Alfonso; Garrigós, María del Carmen
Acceso abiertoSolaberrieta_etal_2022_Foods.pdf.jpg11-ago-2022Valorization of Tomato Seed By-Products as a Source of Fatty Acids and Bioactive Compounds by Using Advanced Extraction TechniquesSolaberrieta, Ignacio; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina; Espagnol, Jérémy, et al
Acceso abiertoMemories-Xarxes-ICE-2021-22_063.pdf.jpg2022Visión del alumnado de ciencias sobre empleabilidad, formación e inserción laboralJiménez, Alfonso; Khalfi, Asma; Ledesma López, Irene, et al
Acceso abierto13-jul-2011VolumetríaMora, Juan; Grindlay, Guillermo; Gras, Luis, et al