Buscar por Autor Beltrán Sanahuja, Ana

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Acceso abiertoJuan-Polo_etal_2022_JFoodCompositAnal.pdf.jpg21-nov-2021Optimization and validation of a simplified methodology for simultaneous extraction of fatty acids and tocopherol homologues in peanutsJuan-Polo, Adriana; Beltrán Sanahuja, Ana; Prats Moya, Soledad, et al
Acceso abiertoBeltran-Sanahuja_etal_2021_Foods.pdf.jpg2-nov-2021Optimization of Volatile Compounds Extraction from Industrial Celery (Apium graveolens) By-Products by Using Response Surface Methodology and Study of Their Potential as Antioxidant SourcesBeltrán Sanahuja, Ana; Ponce Landete, Mercedes; Domingo Martínez, María Isabel, et al
Acceso abiertoJuan-Polo_etal_2022_Polymers.pdf.jpg29-ago-2022Oxygen Scavenger and Antioxidant LDPE/EVOH/PET-Based Films Containing β-Carotene Intended for Fried Peanuts (Arachis hypogaea L.) Packaging: Pilot Scale Processing and Validation StudiesJuan-Polo, Adriana; Maestre, Salvador E.; Monedero Prieto, María, et al
Embargado2020_Kruger_etal_EnvironPollut_final.pdf.jpgfeb-2020Plastic debris accumulation in the seabed derived from coastal fish farmingKrüger, Lotte; Casado-Coy, Nuria; Valle-Pérez, Carlos, et al
Acceso abiertoValdes-Garcia_etal_2021_Antioxidants.pdf.jpg4-nov-2021Potential of Industrial Pineapple (Ananas comosus (L.) Merrill) By-Products as Aromatic and Antioxidant SourcesValdés, Arantzazu; Domingo Martínez, María Isabel; Ponce Landete, Mercedes, et al
Acceso restringido2018_Valdes_etal_CurrOrganChem_final.pdf.jpg2018Recent Trends in Microencapsulation for Smart and Active Innovative Textile ProductsValdés, Arantzazu; Ramos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana, et al
Acceso abierto2014_Ramos_etal_LWT.pdf.jpg25-abr-2014Release and antioxidant activity of carvacrol and thymol from polypropylene active packaging filmsRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Peltzer, Mercedes Ana, et al
Acceso abiertoBeltran-Sanahuja_etal_2024_Foods.pdf.jpg29-dic-2023Sensory Attributes and Instrumental Chemical Parameters of Commercial Spanish Cured Ewes’ Milk Cheeses: Insights into Cheese Quality FiguresBeltrán Sanahuja, Ana; Pesci de Almeida, Rafaela; Igler Marí, Kilian-Anja, et al
Acceso abierto2017_Valdes_etal_Coatings.pdf.jpg19-abr-2017State of the Art of Antimicrobial Edible Coatings for Food Packaging ApplicationsValdés, Arantzazu; Ramos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana, et al
Acceso abiertoInvestigacion-e-innovacion-en-la-ES_021.pdf.jpg2019Teaching research of the implementation of High Academic Performance groupsHuguet-Sánchez, Rocio; Simó Cabrera, Lorena; Soliveres, Santiago, et al
Acceso abiertoLa-docencia-en-la-Ensenanza-Superior_40.pdf.jpg2020Teaching research over several academic years in High Academic Performance groups IVSáez-Zamacona, Iraide; Sanchez-Garcia, Natalia; Serrano, Elena, et al
Acceso abiertoMemories-Xarxes-I3CE-2019-20_139.pdf.jpg2020Teaching research over several academic years in High Academic Performance groups IVSáez-Zamacona, Iraide; Sanchez-Garcia, Natalia; Serrano, Elena, et al
Acceso abiertoMemories-Xarxes-I3CE-2017-18-66.pdf.jpg2018Uso de metodologías activas/participativas basadas en la revisión por pares para la formación de competencias evaluadoras entre alumnos mentores en la asignatura OBL IIRamos, Marina; Flores, Yaiza; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina, et al
Acceso abiertoBeltran-Sanahuja_etal_2021_Foods.pdf.jpg13-ene-2021Variability of Chemical Profile in Almonds (Prunus dulcis) of Different Cultivars and OriginsBeltrán Sanahuja, Ana; Maestre, Salvador E.; Grané Teruel, Nuria, et al
Acceso abiertoValdes-Garcia_etal_2021_Foods.pdf.jpg12-jul-2021Volatile Profile of Nuts, Key Odorants and Analytical Methods for QuantificationValdés, Arantzazu; Sánchez, Raquel; Juan-Polo, Adriana, et al