Antoni Miró, artista i gestor cultural. Dimensió i impacte d’un compromís

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10045/122493
Información del item - Informació de l'item - Item information
Título: Antoni Miró, artista i gestor cultural. Dimensió i impacte d’un compromís
Autor/es: Puerta Varó, Raquel
Centro, Departamento o Servicio: Cátedra Antoni Miró de Arte Contemporáneo
Palabras clave: Antoni Miró
Fecha de publicación: 2021
Editor: Universitat d'Alacant
Cita bibliográfica: Puerta Varó, Raquel. Antoni Miró, artista i gestor cultural. Dimensió i impacte d’un compromís. Sant Vicent del Raspeig: Publicacions de la Universitat d’Alacant, 2021. (Col·lecció Càtedra Antoni Miró d'Art Contemporani; 19). ISBN 978-84-1302-126-3, 221 p.
Resumen: Antoni Miró, artista i gestor cultural: dimensió i impacte d'un compromís s'origina per l'interès que genera el pintor alcoià a conseqüència de la importància de la seua activitat creadora en el panorama artístic contemporani. La repercussió de la seua obra i del seu pensament genera una inquietud i una necessitat de mostrar i de constatar l'envergadura del seu treball. L'oportunitat de mantenir una experiència directa amb les peces, com també una relació continuada i personal amb Miró, ha propiciat la iniciativa i el desig irrefrenable de desenvolupar una tasca d'investigació que amplie els estudis fins al moment duts a terme. L'interès per realitzar una exploració sobre la figura d'Antoni Miró radica en la necessitat de destacar no solament el seu quefer plàstic, sinó també la importància de la seua trajectòria en el camp de la gestió i la divulgació de la cultura i de l'art. S'objectiva així aquest assaig en l'examen i l’anàlisi d'un llenguatge multidisciplinari generat per l'autor que consisteix en el reconeixement d'un discurs basat en el compromís social.
Patrocinador/es: Aquest llibre ha gaudit d’una ajuda a la investigació al voltant de les diferents activitats desenvolupades al llarg de la seua trajectòria per Antoni Miró i la repercussió que ha tingut en la recuperació i el foment de l’art contemporani i en la projecció dels i les artistes del moment, convocada per la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani, Universitat d’Alacant i la Fundació Banc Sabadell.
URI: http://hdl.handle.net/10045/122493
ISBN: 978-84-1302-126-3
Idioma: cat
Tipo: info:eu-repo/semantics/book
Derechos: © Raquel Puerta Varó
Revisión científica: si
Versión del editor: https://publicaciones.ua.es/libro/antoni-miro-artista-i-gestor-cultural_129803/
Aparece en las colecciones:Cátedra Antoni Miró de Arte Contemporáneo - Publicaciones

Archivos en este ítem:
Archivos en este ítem:
Archivo Descripción TamañoFormato 
ThumbnailAntoni-Miro-artista-i-gestor-cultural.pdf22,62 MBAdobe PDFAbrir Vista previa


Todos los documentos en RUA están protegidos por derechos de autor. Algunos derechos reservados.