Buscar


Filtros actuales:

Comenzar una nueva búsqueda

Añadir filtros:

Utilice filtros para refinar los resultados de la búsqueda.


Resultados 21-30 de 30.
Hits de ítem:
Items
AccesoVista previaFecha de publicaciónTítuloAutor/es
Acceso abiertoValdes-Garcia_etal_2021_Foods.pdf.jpg12-jul-2021Volatile Profile of Nuts, Key Odorants and Analytical Methods for QuantificationValdés, Arantzazu; Sánchez, Raquel; Juan-Polo, Adriana; Prats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E.; Beltrán Sanahuja, Ana
Acceso abiertoValdes-Garcia_etal_2020_Foods.pdf.jpg22-sep-2020Impact of Olive Extract Addition on Corn Starch-Based Active Edible Films Properties for Food Packaging ApplicationsValdés, Arantzazu; Álvarez‐Pérez, Olga B.; Rojas, Romeo; Aguilar, Cristobal N.; Garrigós, María del Carmen
Acceso abierto2019_Garcia-Quiles_etal_Polymers.pdf.jpg31-may-2019Reducing off-Flavour in Commercially Available Polyhydroxyalkanoate Materials by Autooxidation through Compounding with OrganoclaysGarcía-Quiles, Lidia; Valdés, Arantzazu; Fernández Cuello, Ángel; Jiménez, Alfonso; Garrigós, María del Carmen; Castell, Pere
Acceso restringido2018_Valdes_etal_CurrOrganChem_final.pdf.jpg2018Recent Trends in Microencapsulation for Smart and Active Innovative Textile ProductsValdés, Arantzazu; Ramos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Garrigós, María del Carmen
Acceso abiertoValdes_etal_2021_Polymers.pdf.jpg20-oct-2021Multilayer Films Based on Poly(lactic acid)/Gelatin Supplemented with Cellulose Nanocrystals and Antioxidant Extract from Almond Shell By-Product and Its Application on Hass Avocado PreservationValdés, Arantzazu; Martínez, Carmen; Garrigós, María del Carmen; Jiménez, Alfonso
Acceso abiertoValdes-Garcia_etal_2021_Foods.pdf.jpg26-abr-2021Effect of Frying and Roasting Processes on the Oxidative Stability of Sunflower Seeds (Helianthus annuus) under Normal and Accelerated Storage ConditionsValdés, Arantzazu; Beltrán Sanahuja, Ana; Karabagias, Ioannis; Badeka, Anastasia; Kontominas, Michael G.; Garrigós, María del Carmen
Acceso abiertoValdes_etal_2023_FrontNutr.pdf.jpg24-ene-2023Microwave-assisted extraction of cellulose nanocrystals from almond (Prunus amygdalus) shell wasteValdés, Arantzazu; Mondragon, Gurutz; Garrigós, María del Carmen; Eceiza, Arantxa; Jiménez, Alfonso
Acceso abiertoValdes_etal_2023_Polymers.pdf.jpg20-feb-2023Effect of Almond Skin Waste and Glycidyl Methacrylate on Mechanical and Color Properties of Poly(ε-caprolactone)/Poly(lactic acid) BlendsValdés, Arantzazu; Dominici, Franco; Fortunati, Elena; Kenny, José María; Jiménez, Alfonso; Garrigós, María del Carmen
Acceso abiertoValdes_etal_2022_Membranes.pdf.jpg20-ago-2022Extraction and Characterization of Antioxidant Compounds in Almond (Prunus amygdalus) Shell Residues for Food Packaging ApplicationsValdés, Arantzazu; Garrigós, María del Carmen; Jiménez, Alfonso
Acceso abiertoMartinez_etal_2023_Foods.pdf.jpg15-jun-2023Oxidative Stability of Avocado Snacks Formulated with Olive Extract as an Active Ingredient for Novel Food ProductionMartínez, Carmen; Jiménez, Alfonso; Garrigós, María del Carmen; Valdés, Arantzazu