Busca


Filtres actuals:

Comença una nova cerca

Afig filtres:

Utilitzeu filtres per a refinar els resultats de la cerca.


Resultats 1-10 de 61.
Items:
Items
AccésVista prèviaData publicacióTítolAutor/s
Acceso abiertoMellinas_etal_2020_Foods.pdf.jpg29-d’octubre-2020Pectin-Based Films with Cocoa Bean Shell Waste Extract and ZnO/Zn-NPs with Enhanced Oxygen Barrier, Ultraviolet Screen and Photocatalytic PropertiesMellinas-Ciller, Ana-Cristina; Jiménez, Alfonso; Garrigós, María del Carmen
Acceso abiertoSanchez_etal_2020_JAnalAtSpectrom_final.pdf.jpg24-d’agost-2020Silicon speciation in light petroleum products using gas chromatography coupled to ICP-MS/MSSánchez, Raquel; Chainet, Fabien; Souchon, Vincent; Carbonneaux, Sylvain; Lienemann, Charles-Philippe; Todolí Torró, José Luis
Acceso abiertoPelegrin_etal_2020_Beverages.pdf.jpg17-de maig-2020Recent Trends in the Analysis of Chemical Contaminants in BeveragesPelegrín, Carlos Javier; Flores, Yaiza; Jiménez, Alfonso; Garrigós, María del Carmen
Acceso abiertoValdes-Garcia_etal_2020_Antioxidants.pdf.jpg17-de juliol-2020Novel Antioxidant Packaging Films Based on Poly(ε-Caprolactone) and Almond Skin Extract: Development and Effect on the Oxidative Stability of Fried AlmondsValdés, Arantzazu; Juárez-Serrano, Nerea; Beltrán Sanahuja, Ana; Garrigós, María del Carmen
Acceso abiertoRedes-Investigacion-Innovacion-Docencia-Universitaria-2020-21.pdf.jpg2020Metodologías innovadoras para la realización de actividades en laboratorio de Análisis Toxicológico y ForenseGarrigós, María del Carmen; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina; Pelegrín, Carlos Javier; Solaberrieta, Ignacio; Flores, Yaiza; Ramos, Marina; Jiménez, Alfonso
Acceso abiertoMemories-Xarxes-I3CE-2019-20_171.pdf.jpg2020Desarrollo de metodologías innovadoras para la realización de actividades de laboratorio en la asignatura Análisis Toxicológico y Forense del Grado en QuímicaGarrigós, María del Carmen; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina; Pelegrín, Carlos Javier; Solaberrieta, Ignacio; Flores, Yaiza; Ramos, Marina; Jiménez, Alfonso
Acceso abiertoMellinas_etal_2022_Antioxidants.pdf.jpg1-de setembre-2022Valorization of Agro-Industrial Wastes by Ultrasound-Assisted Extraction as a Source of Proteins, Antioxidants and Cutin: A Cascade ApproachMellinas-Ciller, Ana-Cristina; Solaberrieta, Ignacio; Pelegrín, Carlos Javier; Jiménez, Alfonso; Garrigós, María del Carmen
Acceso abiertoPecoraro_etal_2022_Polymers.pdf.jpg11-de juliol-2022Hemp Stem Epidermis and Cuticle: From Waste to Starter in Bio-Based Material DevelopmentPecoraro, Maria Tommasina; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina; Piccolella, Simona; Garrigós, María del Carmen; Pacifico, Severina
Acceso abiertoMemories-Xarxes-ICE-2021-22_063.pdf.jpg2022Visión del alumnado de ciencias sobre empleabilidad, formación e inserción laboralJiménez, Alfonso; Khalfi, Asma; Ledesma López, Irene; Solaberrieta, Ignacio; Ramos, Marina
Acceso abiertoTrujillo-Sanchez_etal_2020_Foods.pdf.jpg7-de setembre-2020Physicochemical and Functional Properties of Active Fish Gelatin-Based Edible Films Added with Aloe Vera GelTrujillo Sánchez, Jorge Anastasio; Valdés, Arantzazu; Martínez-Abad, Antonio; Vilaplana, Francisco; Jiménez, Alfonso; Garrigós, María del Carmen