Evaluación de diferentes metodologías para el análisis elemental de vinos mediante técnicas de espectrometría atómica de plasma

Empreu sempre aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem http://hdl.handle.net/10045/13655
Información del item - Informació de l'item - Item information
Títol: Evaluación de diferentes metodologías para el análisis elemental de vinos mediante técnicas de espectrometría atómica de plasma
Autors: Abdrabo, Shaymaa | Grindlay, Guillermo | Gras, Luis | Mora, Juan
Grups d'investigació o GITE: Espectrometría Atómica Analítica
Centre, Departament o Servei: Universidad de Alicante. Departamento de Química Analítica, Nutrición y Bromatología
Paraules clau: ICP-AES | ICP-MS | Wine | Sample introduction system | Electrothermal vaporization
Àrees de coneixement: Química Analítica
Data de publicació: de maig-2009
Descripció: Póster presentado en el V Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Murcia, 26-29 mayo 2009.
URI: http://hdl.handle.net/10045/13655
Idioma: spa
Tipus: Other
Revisió científica: si
Apareix a la col·lecció: INV - GEAA - Comunicaciones a Congresos, Conferencias, etc.

Arxius per aquest ítem:
Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció Tamany Format  
ThumbnailPoster vinos [Modo de compatibilidad].pdf177,16 kBAdobe PDFObrir Vista prèvia


Tots els documents dipositats a RUA estan protegits per drets d'autors. Alguns drets reservats.