Evaluación de diferentes metodologías para el análisis elemental de vinos mediante técnicas de espectrometría atómica de plasma
Empreu sempre aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem
http://hdl.handle.net/10045/13655
Títol: | Evaluación de diferentes metodologías para el análisis elemental de vinos mediante técnicas de espectrometría atómica de plasma |
---|---|
Autors: | Abdrabo, Shaymaa | Grindlay, Guillermo | Gras, Luis | Mora, Juan |
Grups d'investigació o GITE: | Espectrometría Atómica Analítica |
Centre, Departament o Servei: | Universidad de Alicante. Departamento de Química Analítica, Nutrición y Bromatología |
Paraules clau: | ICP-AES | ICP-MS | Wine | Sample introduction system | Electrothermal vaporization |
Àrees de coneixement: | Química Analítica |
Data de publicació: | de maig-2009 |
Descripció: | Póster presentado en el V Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Murcia, 26-29 mayo 2009. |
URI: | http://hdl.handle.net/10045/13655 |
Idioma: | spa |
Tipus: | Other |
Revisió científica: | si |
Apareix a la col·lecció: | INV - GEAA - Comunicaciones a Congresos, Conferencias, etc. |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Tamany | Format | |
---|---|---|---|---|
Poster vinos [Modo de compatibilidad].pdf | 177,16 kB | Adobe PDF | Obrir Vista prèvia | |
Tots els documents dipositats a RUA estan protegits per drets d'autors. Alguns drets reservats.