Buscar


Filtros actuales:

Comenzar una nueva búsqueda

Añadir filtros:

Utilice filtros para refinar los resultados de la búsqueda.


Resultados 21-27 de 27.
Hits de ítem:
Items
AccesoVista previaFecha de publicaciónTítuloAutor/es
Acceso abierto2019_Carballo-Marrero_etal_FoodChem_final.pdf.jpg1-dic-2019Microwave assisted high performance liquid chromatography for the separation of triacylglycerols in vegetable oils using an evaporative light scattering detectorCarballo Marrero, Silvia; Prats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E.; Todolí Torró, José Luis
Acceso abiertoValdes-Garcia_etal_2021_Foods.pdf.jpg12-jul-2021Volatile Profile of Nuts, Key Odorants and Analytical Methods for QuantificationValdés, Arantzazu; Sánchez, Raquel; Juan-Polo, Adriana; Prats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E.; Beltrán Sanahuja, Ana
Acceso abierto2019_Beltran-Sanahuja_etal_Antioxidants.pdf.jpg14-nov-2019Influence of Cooking and Ingredients on the Antioxidant Activity, Phenolic Content and Volatile Profile of Different Variants of the Mediterranean Typical Tomato SofritoBeltrán Sanahuja, Ana; López De Pablo Gallego, Saray; Maestre, Salvador E.; Valdés, Arantzazu; Prats Moya, Soledad
Acceso abiertoValdes-Garcia_etal_2020_Antioxidants.pdf.jpg6-jul-2020Authentication of “Adelita” Raspberry Cultivar Based on Physical Properties, Antioxidant Activity and Volatile ProfileValdés, Arantzazu; Maestre, Salvador E.; Butsko, Mikita; Prats Moya, Soledad; Beltrán Sanahuja, Ana
Acceso abiertoRoman-Falco_etal_2020_JSciFoodAgric_final.pdf.jpgsep-2020Chemometric comparison of almond oxidation rates using kinetic parameters obtained by infrared spectroscopyRomán Falco, Iván; Prats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E.; Martín Carratalá, María Luisa; Grané Teruel, Nuria
Acceso abiertoJuan-Polo_etal_2021_Polymers.pdf.jpg16-abr-2021Double-Function Oxygen Scavenger and Aromatic Food Packaging Films Based on LDPE/Polybutadiene and Peanut AromaJuan-Polo, Adriana; Maestre, Salvador E.; Monedero Prieto, María; Tone, Ana María; Sánchez Reig, Carmen; Beltrán Sanahuja, Ana
Acceso abiertoArcos-Liminana_etal_2023_FoodBiosci.pdf.jpg30-jun-2023Chemical composition of sustainable Mediterranean macroalgae obtained from land-based and sea-based aquaculture systemsArcos Limiñana, Víctor; Benoist, Tiphaine; Anton Sempere, Silvia; Maestre, Salvador E.; Prats Moya, Soledad