Ir al contenido principal
Buscar
Menú de navegación
Idiomas
Valencià
Español
English
Inicio
Contacto
Ayuda
Registrarse para:
Mi RUA
Recibir actualizaciones por correo
Editar perfil
Buscar
Avanzada
Docencia
Institucional
Investigación
Revistas y Congresos
RUA
Buscar por Autor Martínez Esteso, María José
Ir a:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
o introduzca las primeras letras:
Ordenar por:
Título
Fecha de publicación
Fecha de envio
En orden:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registro:
Todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 2 a 14 de 14
< anterior
Items
Acceso
Vista previa
Fecha de publicación
Título
Autor/es
abr-2018
A Deep Proteomics Perspective Into Grape Berry Quality Traits During Ripening
Martínez Esteso, María José
;
Bru-Martinez, Roque
18-nov-2013
Development and Validation of MRM Methods to Quantify Protein Isoforms of Polyphenol Oxidase in Loquat Fruits
Martínez Márquez, Ascensión
;
Morante Carriel, Jaime
;
Sellés-Marchart, Susana
, et al
jun-2016
A DIGE proteomic analysis of wheat flag leaf treated with TERRA-SORB® foliar, a free amino acid high content biostimulant
Martínez Esteso, María José
;
Vilella Antón, María Teresa
;
Sellés-Marchart, Susana
, et al
5-nov-2021
Down-Regulation of Phosphoenolpyruvate Carboxylase Kinase in Grapevine Cell Cultures and Leaves Is Linked to Enhanced Resveratrol Biosynthesis
Hurtado-Gaitán, Elías
;
Sellés-Marchart, Susana
;
Hartwell, James
, et al
2011
Estudio del desarrollo de la baya de vid y producción de resveratrol en cultivos celulares mediante las técnicas de proteómica cuantitativa DIGE e iTRAQ
Martínez Esteso, María José
16-oct-2023
Factors Affecting the Bioproduction of Resveratrol by Grapevine Cell Cultures under Elicitation
Vera-Urbina, Juan Carlos
;
Sellés-Marchart, Susana
;
Martínez Márquez, Ascensión
, et al
24-oct-2013
iTRAQ-based protein profiling provides insights into the central metabolism changes driving grape berry development and ripening
Martínez Esteso, María José
;
Vilella Antón, María Teresa
;
Pedreño, María A.
, et al
dic-2020
A reference method for determining the total allergenic protein content in a processed food: the case of milk in cookies as proof of concept
Martínez Esteso, María José
;
O’Connor, Gavin
;
Nørgaard, Jørgen
, et al
17-feb-2014
RNA isolation from loquat and other recalcitrant woody plants with high quality and yield
Morante Carriel, Jaime
;
Sellés-Marchart, Susana
;
Martínez Márquez, Ascensión
, et al
7-jul-2015
The role of proteomics in progressing insights into plant secondary metabolism
Martínez Esteso, María José
;
Martínez Márquez, Ascensión
;
Sellés-Marchart, Susana
, et al
21-ago-2017
A Tau Class Glutathione-S-Transferase is Involved in Trans-Resveratrol Transport Out of Grapevine Cells
Martínez Márquez, Ascensión
;
Martínez Esteso, María José
;
Vilella Antón, María Teresa
, et al
25-may-2021
Total cow’s milk protein in cookies: the first interlaboratory comparison with a well-defined measurand fit for food allergen risk assessment
Cordeiro, Fernando
;
Cubero-Leon, Elena
;
Nørgaard, Jørgen
, et al
2016
Understanding the effect of amino acids based biostimulant by an enantiomeric analysis of their active principles and a proteomic profiling approach
Sierras, Núria
;
Botta-Català, Anna
;
Staasing, L.
, et al