Go to main content
Go
Navigation menu
Language
Valencià
Español
English
Home
Contact
Help
Sign on to:
My RUA
Receive email updates
Edit Profile
Go
Advanced
Teaching
Institutional
Research
Journals and Proceedings
RUA
Search
Search:
All of RUA
Research
Análisis de Alimentos, Química Culinaria y Nutrición (AAQCN)
INV - AAQCN - Artículos de Revistas
for
Current filters:
Title
Author
Keyword
Date Issued
Document type
Language
Center, unit or service
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Keyword
Date Issued
Document type
Language
Center, unit or service
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3.
previous
page
1
next
page
Item hits:
Items
Access
Preview
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Determinación de los compuestos cianogénicos amigdalina y prunasina en semillas de almendras (Prunus dulcis L.) mediante cromatografía líquida de alta resolución
Arrázola Paternina, Guillermo
;
Grané Teruel, Nuria
;
Martín Carratalá, María Luisa
;
Dicenta López-Higuera, Federico
Jun-2014
Importancia de los glucósidos cianogénicos en el sabor de frutos de almendros (Prunus dulcis Miller) y su incidencia en la agroindustria
Arrázola Paternina, Guillermo
;
Grané Teruel, Nuria
;
Dicenta López-Higuera, Federico
2015
Evolución del contenido de amigdalina y prunasina durante el desarrollo de la almendra (Prunus dulcis Miller)
Arrázola Paternina, Guillermo
;
Dicenta López-Higuera, Federico
;
Grané Teruel, Nuria
Discover
Author
3
Arrázola Paternina, Guillermo
3
Dicenta López-Higuera, Federico
3
Grané Teruel, Nuria
1
Martín Carratalá, María Luisa
Subject
3
Amygdalin
1
Almendras dulces
1
Almond cultivars
1
Amargor
1
Bitterness
.
Subject -
next >
Date issued
1
2015
1
2014
1
2013
Document type
3
Article
Language
3
Spanish
1
English
Center, unit or service
3
Universidad de Alicante. Departam...