El paper de l'etnobotànica en la consecució d'una alimentació saludable
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10045/53348
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor | Grupo Balmis de Investigación en Salud Comunitaria e Historia de la Ciencia | es |
dc.contributor.author | Bernabeu-Mestre, Josep | - |
dc.contributor.author | Galiana-Sánchez, María Eugenia | - |
dc.contributor.author | Trescastro-López, Eva María | - |
dc.contributor.other | Universidad de Alicante. Departamento de Enfermería Comunitaria, Medicina Preventiva y Salud Pública e Historia de la Ciencia | es |
dc.date.accessioned | 2016-02-23T12:54:30Z | - |
dc.date.available | 2016-02-23T12:54:30Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Randa. 2015, 75: 173-185 | es |
dc.identifier.issn | 0210-5993 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10045/53348 | - |
dc.description.abstract | A partir del problema de l'alimentació inadequada que segueix bona part de la població i les conseqüències que comporta en termes de salut (Varela, coord., 2013) s'aborda l'alternativa gastronòmica que representa el model alimentari de la Dieta Mediterrània (DM) per a fer front a molt d'aquests problemes, com també el paper que pot jugar l'etnobotànica en el procés de readaptació d'aquell model a la realitat del segle XXI i a la configuració d'una cultura aliffientària saludable i sostenible. | es |
dc.description.sponsorship | La recerca s'ha desenvolupat en el marc del projecte Prometeu II 2014/2015. Grup Alacant d'Estudis Avançats en Història de la Salut i la Medicina. Programa Prometeu per a Grups d'Excel·lència de la Generalitat Valenciana. | es |
dc.language | cat | es |
dc.publisher | Publicacions de l'Abadia de Montserrat | es |
dc.rights | © Publicacions de l'Abadia de Montserrat | es |
dc.subject | Etnobotànica | es |
dc.subject | Alimentació saludable | es |
dc.subject.other | Historia de la Ciencia | es |
dc.subject.other | Enfermería | es |
dc.title | El paper de l'etnobotànica en la consecució d'una alimentació saludable | es |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | es |
dc.peerreviewed | si | es |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es |
Appears in Collections: | INV - SALUD - Artículos de Revistas Institucional - IUIEG - Publicaciones INV - DANuC - Artículos de Revistas INV - BALMIS - Artículos de Revistas |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
![]() | 499,15 kB | Adobe PDF | Open Preview | |
Items in RUA are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.