Anar al contingut principal
Endavant ...
Menú de navegació
Idiomes
Valencià
Español
English
Inici
Contacte
Ajuda
Registreu-vos-hi:
El meu RUA
Rebre actualitzacions per correu
Editar perfil
Endavant ...
Avançada
Docència
Institucional
Investigació
Revistes i Congressos
RUA
Cercar per Autor Maestre, Salvador E.
Saltar a:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
O introdueix les primeres lletres:
Ordenar per:
Títol
Data de publicació
Data de enviament
En ordre:
Ascendent
Descendent
Resultats/Pàgina
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autors/Registre:
Tots
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrant resultats 1 a 20 de 51
següent >
Items
Accés
Vista prèvia
Data publicació
Títol
Autor/s
2021
Adaptación de prácticas en la asignatura Ciencia y Tecnología Culinaria a la docencia dual y/o online
Prats Moya, Soledad
;
Burgos, Nuria
;
Cheikh-Moussa, Kamila
, et al
15-de novembre-2017
Aerosol-Phase Extraction Method for Determination of Ca, K, Mg, and Na in Biodiesel through Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectrometry
Sánchez, Raquel
;
Maestre, Salvador E.
;
Prats Moya, Soledad
, et al
16-de setembre-2008
Application of a microwave-based desolvation system for multi-elemental analysis of wine by inductively coupled plasma based techniques
Grindlay, Guillermo
;
Mora, Juan
;
Maestre, Salvador E.
, et al
6-de juliol-2020
Authentication of “Adelita” Raspberry Cultivar Based on Physical Properties, Antioxidant Activity and Volatile Profile
Valdés, Arantzazu
;
Maestre, Salvador E.
;
Butsko, Mikita
, et al
13-de juliol-2011
Calcinación de crisoles
Mora, Juan
;
Grindlay, Guillermo
;
Gras, Luis
, et al
26-de setembre-2010
Calentamiento de tubos de ensayo
Gras, Luis
;
Grindlay, Guillermo
;
Jiménez, Alfonso
, et al
30-de juny-2023
Chemical composition of sustainable Mediterranean macroalgae obtained from land-based and sea-based aquaculture systems
Arcos Limiñana, Víctor
;
Benoist, Tiphaine
;
Anton Sempere, Silvia
, et al
de setembre-2020
Chemometric comparison of almond oxidation rates using kinetic parameters obtained by infrared spectroscopy
Román Falco, Iván
;
Prats Moya, Soledad
;
Maestre, Salvador E.
, et al
2015
Colaboración docente para diseñar materiales de Ciencia y Tecnología Culinaria y, Salud Pública
Prats Moya, Soledad
;
Maestre, Salvador E.
;
Carballo Marrero, Silvia
, et al
2016
Colaboración docente para diseñar materiales y divulgar resultados de investigación de las asignaturas Ciencia y Tecnología Culinaria y Salud Pública
Norte, Aurora
;
Ortiz-Moncada, Rocío
;
Prats Moya, Soledad
, et al
2016
Colaboración para diseñar y divulgar materiales de las asignaturas Ciencia y Tecnología Culinaria y Salud Pública
Martínez Sanz, José Miguel
;
Norte, Aurora
;
Prats Moya, Soledad
, et al
1-de març-2017
Comparison of a high temperature torch integrated sample introduction system with a desolvation system for the analysis of microsamples through inductively coupled plasma mass spectrometry
Sánchez, Raquel
;
Cañabate López, Águeda
;
Bresson, Carole
, et al
2004
Compensation for matrix effects in ICP-AES by using air segmented liquid microsample introduction. The role of the spray chamber
Todolí Torró, José Luis
;
Maestre, Salvador E.
;
Mermet, Jean Michel
2019
Coordinación y evaluación de acciones educativas relacionadas con competencias transversales en el Grado de Gastronomía y Artes Culinarias de la Universidad de Alicante
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Vidal, Lorena
;
Tormo-Santamaría, María
, et al
2019
Detección de necesidades en competencias transversales, coordinación y evaluación de acciones educativas en primer curso del nuevo Grado de Gastronomía y Artes Culinarias de la Universidad de Alicante
Valdés, Arantzazu
;
Marí Domenech, Francesca
;
Martín Palacios, Antonino
, et al
3-de novembre-2007
Determination of carboxylic acids, carbohydrates and metals in different tomato cultivars by HPLC-ICP-AES in a single chromatographic run
Paredes Paredes, Eduardo
;
Maestre, Salvador E.
;
Prats Moya, Soledad
, et al
d’abril-2015
Determination of fat-soluble vitamins in vegetable oils through microwave-assisted high-performance liquid chromatography
Carballo Marrero, Silvia
;
Prats Moya, Soledad
;
Maestre, Salvador E.
, et al
2021
Diseño y desarrollo de acciones de apoyo, orientación y refuerzo para el alumnado de la asignatura de Bromatología del Grado de Gastronomía y Artes Culinarias
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Sánchez, Raquel
;
Juan-Polo, Adriana
, et al
2020
Diseño, implementación y evaluación de acciones educativas innovadoras de carácter cooperativo en la mejora de competencias transversales del alumnado del Grado de Gastronomía y Artes Culinarias de la Universidad de Alicante
Valdés, Arantzazu
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Jordá Guijarro, Juana Dolores
, et al
16-d’abril-2021
Double-Function Oxygen Scavenger and Aromatic Food Packaging Films Based on LDPE/Polybutadiene and Peanut Aroma
Juan-Polo, Adriana
;
Maestre, Salvador E.
;
Monedero Prieto, María
, et al