Browsing by Author Jordá Guijarro, Juana Dolores

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Items
AccessPreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Open access2021-Analisis-elemental-y-mineralogico-de-la-ceramica-de-Ilici-La-Alcudia.pdf.jpg2021Análisis elemental y mineralógico de la cerámica de Ilici-La AlcudiaCerdán, Mar; Sanchez Sanchez, Antonio; Tendero Porras, Mercedes, et al
Open access10-Feb-2010Apuntes de EdafologíaJordá Guijarro, Juana Dolores
Open accessJorda_etal_2022_EnvironGeochemHealth_final.pdf.jpg12-Apr-2021Characterisation of clays from Alicante province (SE Spain) for use in the recovery of degraded soilsJordá Guijarro, Juana Dolores; Tent-Manclus, Jose Enrique; Cerdán, Mar, et al
Open access2019_Sanchez-Sanchez_etal_PlantSoil_final.pdf.jpgJun-2019Characterization of soil mineralogy by FTIR: application to the analysis of mineralogical changes in soils affected by vegetation patchesSanchez Sanchez, Antonio; Cerdán, Mar; Jordá Guijarro, Juana Dolores, et al
Open accessFerrandez-Gomez_etal_2023_Sustainability.pdf.jpg9-Nov-2023Characterization of Technosols for Urban AgricultureFerrández-Gómez, Borja; Jordá Guijarro, Juana Dolores; Sanchez Sanchez, Antonio, et al
Open access2016_Cerdan_etal_SciTotEnv_final.pdf.jpg15-May-2016Characterization of water dissolved organic matter under woody vegetation patches in semi-arid Mediterranean soilsCerdán, Mar; Sanchez Sanchez, Antonio; Jordá Guijarro, Juana Dolores, et al
Open accessInvestigacion-en-docencia-universitaria_90.pdf.jpg2017Curso sobre emprendimiento y búsqueda de empleo organizado por el Programa de Acción Tutorial de la Facultad de Ciencias de la Universidad de AlicanteFernandez-Varo, Helena; Pérez Molina, Manuel; Gras, Luis, et al
Open accessMemories-Xarxes-I3CE-2019-20_31.pdf.jpg2020Diseño, implementación y evaluación de acciones educativas innovadoras de carácter cooperativo en la mejora de competencias transversales del alumnado del Grado de Gastronomía y Artes Culinarias de la Universidad de AlicanteValdés, Arantzazu; Beltrán Sanahuja, Ana; Jordá Guijarro, Juana Dolores, et al
Restricted access2013_Cerdan_etal_JPlantNutrSoilSci_final.pdf.jpgDec-2013Effect of commercial amino acids on iron nutrition of tomato plants grown under lime-induced iron deficiencyCerdán, Mar; Sanchez Sanchez, Antonio; Jordá Guijarro, Juana Dolores, et al
Restricted access2017_Alcaniz_etal_JAgricFoodChem_final.pdf.jpg2017Effectiveness of Iron Ethylenediamine-N,N′-bis(hydroxyphenylacetic) Acid (o,o-EDDHA/Fe3+) Formulations with Different Ratios of Meso and d,l-Racemic Isomers as Iron FertilizersAlcañiz Lucas, Sara; Jordá Guijarro, Juana Dolores; Cerdán, Mar
Open accessFerrandez-Gomez_etal_2021_EnvironGeochemHealth_final.pdf.jpg9-May-2021Effectiveness of Oxygen-Saturated Seawater Injections and Air Sparging Technologies in Remediation of Coastal Marine Sediments from SludgeFerrández-Gómez, Borja; Sanchez Sanchez, Antonio; Jordá Guijarro, Juana Dolores, et al
Open accessGarcia-Cano_etal_2024_JPlantGrowthRegul.pdf.jpg30-Dec-2024Enhanced Growth of Cucumber (Cucumis sativus L.) Through Amino Acids and Seaweed Extracts for the Use in Organic AgricultureGarcía-Cano, Cristina; Ferrández-Gómez, Borja; Jordá Guijarro, Juana Dolores, et al
Open accessFerrandez-Gomez_etal_2024_Plants.pdf.jpg19-May-2024Enhancing Salt Stress Tolerance in Tomato (Solanum lycopersicum L.) through Silicon Application in RootsFerrández-Gómez, Borja; Jordá Guijarro, Juana Dolores; Cerdán, Mar, et al
Open accessRedes-Investigacion-Innovacion-Docencia-Universitaria-2024-18.pdf.jpg2024Explorando oportunidades laborales en Gastronomía a través del aprendizaje cooperativoValdés, Arantzazu; Blanco Dominguez, Laura; Jordá Guijarro, Juana Dolores, et al
Restricted accessSanchez-Sanchez_etal_2002_JPlantNutrition_final.pdf.jpg2002Humic substances and amino acids improve effectiveness of chelate FeEDDHA in lemon treesSanchez Sanchez, Antonio; Sánchez Andreu, Juan; Juárez Sanz, Margarita, et al
Open accessNuevos-formatos-para-el-aprendizaje-informal-15.pdf.jpg2023Investigación-acción-participativa aplicada a la definición del perfil profesional de la figura del gastrónomo o gastrónomaValdés, Arantzazu; Fullana Puig, Paula; Blanco Dominguez, Laura, et al
Restricted access2015_Jorda_etal_ApplClaySci_final.pdf.jpgOct-2015Mineralogical analysis of ceramic tiles by FTIR: A quantitative attemptJordá Guijarro, Juana Dolores; Jordán, Manuel M.; Ibanco-Cañete, Ricardo, et al
Open access2019_Jordan_etal_Materials.pdf.jpg24-Dec-2018Mineralogical Analysis of Historical Mortars by FTIRJordán, Manuel M.; Jordá Guijarro, Juana Dolores; Pardo, Francisco, et al
Open accessMemories-Xarxes-I3CE-2017-18-167.pdf.jpg2018PAT Ciencias 2017-2018: Adaptaciones curriculares de la Facultad de CienciasFernandez-Varo, Helena; Coloma Torregrosa, Pilar; Díaz-García, María A., et al
Open accessMemorias-del-programa-redes-i3ce-2016-17_197.pdf.jpg2017PAT Ciencias: Actividades del Programa de Acción Tutorial de la Facultad de Ciencias – Curso 2016/2017Fernandez-Varo, Helena; Gras, Luis; Esclapez, Julia, et al