Browsing by Author Burgos, Nuria

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 20 of 20
Items
AccessPreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Open access2016_Mellinas_etal_JApplPolymSci_final.pdf.jpg10-Jan-2016Active edible films: Current state and future trendsMellinas-Ciller, Ana-Cristina; Valdés, Arantzazu; Ramos, Marina, et al
Embargoed2019_Ramos_etal_FoodChem_final.pdf.jpg15-Sep-2019Agaricus bisporus and its by-products as a source of valuable extracts and bioactive compoundsRamos, Marina; Burgos, Nuria; Barnard, Almero, et al
Open access2015_Armentano_etal_LWT_final.pdf.jpgDec-2015Bio-based PLA_PHB plasticized blend films: Processing and structural characterizationArmentano, Ilaria; Fortunati, Elena; Burgos, Nuria, et al
Restricted access2013_Burgos_etal_PDS_final.pdf.jpgFeb-2013Characterization and ageing study of poly(lactic acid) films plasticized with oligomeric lactic acidBurgos, Nuria; Martino, Verónica P.; Jiménez, Alfonso
Embargoed2019_Luzi_etal_CarbohydratePolymers_final.pdf.jpg1-Nov-2019Combined effect of cellulose nanocrystals, carvacrol and oligomeric lactic acid in PLA_PHB polymeric filmsLuzi, Francesca; Dominici, Franco; Armentano, Ilaria, et al
Open accesstesis_nuriaburgosbolufer.pdf.jpg2013Desarrollo de bionanocompuestos en base a poli(ácido láctico) y plastificantes de alta compatibilidad para el envasado de alimentosBurgos, Nuria
Open accessMemorias-del-programa-redes-i3ce-2016-17_172.pdf.jpg2017Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química AnalíticaRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Burgos, Nuria, et al
Open accessInvestigacion-en-docencia-universitaria_94.pdf.jpg2017Elaboración de materiales didácticos relacionados con herramientas audiovisuales para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de fin de grado, master y doctorado en Química AnalíticaRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Burgos, Nuria, et al
Open access2018-El-compromiso-academico-social-61.pdf.jpg2018Evaluación de la adquisición de competencias para la empleabilidad mediante la realización de un trabajo en equipoGrané Teruel, Nuria; Ramos, Marina; Garrigós, María del Carmen, et al
Open access2017_Burgos_etal_FoodBioprocessTechnol_final.pdf.jpgApr-2017Functional Properties of Plasticized Bio-Based Poly(Lactic Acid)_Poly(Hydroxybutyrate) (PLA_PHB) Films for Active Food PackagingBurgos, Nuria; Armentano, Ilaria; Fortunati, Elena, et al
Open access2015_Valdes_etal_Coatings.pdf.jpg16-Nov-2015Natural Pectin Polysaccharides as Edible CoatingsValdés, Arantzazu; Burgos, Nuria; Jiménez, Alfonso, et al
Open accessInvestigacion-e-Innovacion-Educativa-en-Docencia-Universitaria_099.pdf.jpg2016Nuevas estrategias de aprendizaje para trabajos fin de grado en Ciencia de los AlimentosJiménez, Alfonso; Ramos, Marina; Trujillo Sánchez, Jorge Anastasio, et al
Open accessXIV-Jornadas-Redes-ICE_105.pdf.jpg2016Nuevas estrategias de aprendizaje para trabajos fin de grado en Ciencia de los AlimentosJiménez, Alfonso; Ramos, Marina; Trujillo Sánchez, Jorge Anastasio, et al
Open access2014_XII_Jornadas_Redes_108.pdf.jpg2014Nuevas metodologías docentes de carácter multidisciplinar en el área de ciencia y tecnología de alimentosJiménez, Alfonso; Burgos, Nuria; Ramos, Marina, et al
Open accessMemorias-del-programa-redes-i3ce-2016-17_120.pdf.jpg2017OBL II_2017Grané Teruel, Nuria; Ramos, Marina; Garrigós, María del Carmen, et al
Open access2015_Armentano_etal_eXPRESS.pdf.jpgJul-2015Processing and characterization of plasticized PLA/PHB blends for biodegradable multiphase systemsArmentano, Ilaria; Fortunati, Elena; Burgos, Nuria, et al
Open access2014_Burgos_etal_JPE_final.pdf.jpgJun-2014Synthesis and Characterization of Lactic Acid Oligomers: Evaluation of Performance as Poly(Lactic Acid) PlasticizersBurgos, Nuria; Tolaguerra, Daniel; Fiori, Stefano, et al
Open access2016_Cruz-Aldaco_etal_JRenewMater_final.pdf.jpgJun-2016Synthesis and Thermal Characterization of Polyurethanes Obtained from Cottonseed and Corn Oil-Based PolyolsCruz-Aldaco, Karina; Flores-Loyola, Erika; Aguilar-González, Cristóbal Noé, et al
Open access2015_Valdes_etal_RSC-Advances_final.pdf.jpg21-Apr-2015Use of herbs, spices and their bioactive compounds in active food packagingValdés, Arantzazu; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina; Ramos, Marina, et al
Open access2016_Burgos_etal_JRenewMater_final.pdf.jpgJun-2016Valorization of Agricultural Wastes for the Production of Protein-Based BiopolymersBurgos, Nuria; Valdés, Arantzazu; Jiménez, Alfonso