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Buscar por Autor Prats Moya, Soledad
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Items
Acceso
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Fecha de publicación
Título
Autor/es
13-jul-2011
Filtrado
Mora, Juan
;
Grindlay, Guillermo
;
Gras, Luis
, et al
26-sep-2010
Filtrado a vacío
Gras, Luis
;
Grindlay, Guillermo
;
Jiménez, Alfonso
, et al
13-jul-2011
Filtro de pliegues
Mora, Juan
;
Grindlay, Guillermo
;
Gras, Luis
, et al
2016
Guía del Trabajo Fin de Grado (TFG): Grado en Nutrición Humana y Dietética
Sospedra, Isabel
;
Gabaldón Bravo, Eva María
;
García Cabanes, María Cristina
, et al
23-dic-2017
Hydration and nutrition knowledge in adolescent swimmers. Does water intake affect urine hydration markers after swimming?
Altavilla, Cesare
;
Prats Moya, Soledad
;
Caballero, Pablo
2017
INDONUTyB. Creación de contenidos multimedia para docencia no presencial, uso en adaptaciones curriculares en el grado en Nutrición Humana y Dietética
Torrijo Boix, Stéphanie
;
Maestre, Salvador E.
;
Prats Moya, Soledad
, et al
14-nov-2019
Influence of Cooking and Ingredients on the Antioxidant Activity, Phenolic Content and Volatile Profile of Different Variants of the Mediterranean Typical Tomato Sofrito
Beltrán Sanahuja, Ana
;
López De Pablo Gallego, Saray
;
Maestre, Salvador E.
, et al
2013
Investigación sobre el uso de los términos ración, porción, equivalencia, intercambio y medidas caseras en nutrición humana y dietética
Norte, Aurora
;
Carballo Marrero, Silvia
;
Prats Moya, Soledad
, et al
2014
Ion balance in waters through inductively coupled plasma optical emission spectrometry
Sánchez, Carlos
;
Maestre, Salvador E.
;
Prats Moya, Soledad
, et al
1-dic-2019
Microwave assisted high performance liquid chromatography for the separation of triacylglycerols in vegetable oils using an evaporative light scattering detector
Carballo Marrero, Silvia
;
Prats Moya, Soledad
;
Maestre, Salvador E.
, et al
ene-2014
Optimisation of analytical methods for the characterisation of oranges, clementines and citrus hybrids cultivated in Spain on the basis of their composition in ascorbic acid, citric acid and major sugars
Carballo Marrero, Silvia
;
Zingarello, Fabrizio A.
;
Maestre, Salvador E.
, et al
21-nov-2021
Optimization and validation of a simplified methodology for simultaneous extraction of fatty acids and tocopherol homologues in peanuts
Juan-Polo, Adriana
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Prats Moya, Soledad
, et al
2-nov-2021
Optimization of Volatile Compounds Extraction from Industrial Celery (Apium graveolens) By-Products by Using Response Surface Methodology and Study of Their Potential as Antioxidant Sources
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Ponce Landete, Mercedes
;
Domingo Martínez, María Isabel
, et al
17-oct-2022
Personalised Nutritional Plan and Resistance Exercise Program to Improve Health Parameters in Celiac Women
Martinez-Rodriguez, Alejandro
;
Loaiza-Martínez, Daniela A.
;
Sánchez-Sánchez, Javier
, et al
26-sep-2010
Pesada directa
Gras, Luis
;
Grindlay, Guillermo
;
Jiménez, Alfonso
, et al
13-jul-2011
Pesada indirecta
Mora, Juan
;
Grindlay, Guillermo
;
Gras, Luis
, et al
4-nov-2021
Potential of Industrial Pineapple (Ananas comosus (L.) Merrill) By-Products as Aromatic and Antioxidant Sources
Valdés, Arantzazu
;
Domingo Martínez, María Isabel
;
Ponce Landete, Mercedes
, et al
13-jul-2011
Preparación de disoluciones de patrón primario
Mora, Juan
;
Grindlay, Guillermo
;
Gras, Luis
, et al
26-sep-2010
Preparación de disoluciones no patrón primario
Gras, Luis
;
Grindlay, Guillermo
;
Jiménez, Alfonso
, et al
22-jul-2020
Propiedades culinarias de cuatro arroces valencianos
Arcos Limiñana, Víctor
;
Domingo Carrasco, Concha
;
Prats Moya, Soledad