Buscar por Autor Maestre, Salvador E.

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AccesoVista previaFecha de publicaciónTítuloAutor/es
Acceso restringidoliquid sample introduction in plasma spectrometry.pdf.jpg13-mar-2003Liquid-sample introduction in plasma spectrometryMora, Juan; Maestre, Salvador E.; Hernandis Martínez, Vicente, et al
Acceso abiertoMDWS TM010.pdf.jpg29-mar-2005A microwave assisted desolvation system based on the use of a TM010 cavity for inductively coupled plasma based analytical techniquesGrindlay, Guillermo; Maestre, Salvador E.; Mora, Juan, et al
Acceso abierto2019_Carballo-Marrero_etal_FoodChem_final.pdf.jpg1-dic-2019Microwave assisted high performance liquid chromatography for the separation of triacylglycerols in vegetable oils using an evaporative light scattering detectorCarballo Marrero, Silvia; Prats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E., et al
Acceso restringido2014_Carballo_etal_IJFST_final.pdf.jpgene-2014Optimisation of analytical methods for the characterisation of oranges, clementines and citrus hybrids cultivated in Spain on the basis of their composition in ascorbic acid, citric acid and major sugarsCarballo Marrero, Silvia; Zingarello, Fabrizio A.; Maestre, Salvador E., et al
Acceso abiertoJuan-Polo_etal_2022_JFoodCompositAnal.pdf.jpg21-nov-2021Optimization and validation of a simplified methodology for simultaneous extraction of fatty acids and tocopherol homologues in peanutsJuan-Polo, Adriana; Beltrán Sanahuja, Ana; Prats Moya, Soledad, et al
Acceso abiertoJuan-Polo_etal_2022_Polymers.pdf.jpg29-ago-2022Oxygen Scavenger and Antioxidant LDPE/EVOH/PET-Based Films Containing β-Carotene Intended for Fried Peanuts (Arachis hypogaea L.) Packaging: Pilot Scale Processing and Validation StudiesJuan-Polo, Adriana; Maestre, Salvador E.; Monedero Prieto, María, et al
Acceso abierto26-sep-2010Pesada directaGras, Luis; Grindlay, Guillermo; Jiménez, Alfonso, et al
Acceso abierto13-jul-2011Pesada indirectaMora, Juan; Grindlay, Guillermo; Gras, Luis, et al
Acceso abierto13-jul-2011Preparación de disoluciones de patrón primarioMora, Juan; Grindlay, Guillermo; Gras, Luis, et al
Acceso abierto26-sep-2010Preparación de disoluciones no patrón primarioGras, Luis; Grindlay, Guillermo; Jiménez, Alfonso, et al
Acceso abierto2018_Lopez-Ortiz_etal_SciTotEnv_final.pdf.jpg15-oct-2018The use of combined treatments for reducing parabens in surface waters: Ion-exchange resin and nanofiltrationLópez Ortiz, Carmen; Sentana Gadea, Irene; Varó Galvañ, Pedro José, et al
Acceso abiertopresentación_SECyTA_2006_(Vigo)2[1].pdf.jpg26-nov-2007Use of ICP-AES as a HPLC detector for the determination of carbohydrates, carboxylic acids and metals in wines and several native varieties of tomatoParedes Paredes, Eduardo; Prats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E., et al
Acceso abiertoBeltran-Sanahuja_etal_2021_Foods.pdf.jpg13-ene-2021Variability of Chemical Profile in Almonds (Prunus dulcis) of Different Cultivars and OriginsBeltrán Sanahuja, Ana; Maestre, Salvador E.; Grané Teruel, Nuria, et al
Acceso abiertoValdes-Garcia_etal_2021_Foods.pdf.jpg12-jul-2021Volatile Profile of Nuts, Key Odorants and Analytical Methods for QuantificationValdés, Arantzazu; Sánchez, Raquel; Juan-Polo, Adriana, et al
Acceso abierto13-jul-2011VolumetríaMora, Juan; Grindlay, Guillermo; Gras, Luis, et al