Disjuntiva. Crítica de les Ciències Socials

La revista està vinculada al grup d’investigació CRITERI-Socioeconomia Crítica i Territori, adscrit al Departament de Sociologia II de la Universitat d'Alacant.
DISJUNTIVA-Crítica de les Ciències Socials està dirigida a professionals, investigadors/es estudiants, professorat i públic general interessats en la investigació acadèmica en l'àmbit de les Ciències Socials, i especialment amb una perspectiva crítica.
La revista naix el 2019 amb l’objectiu de difondre estudis de naturalesa acadèmica que contribuïsquen a la comprensió de les dinàmiques de funcionament de la societat en tots els seus àmbitssota el mode de producció capitalista i al coneixement de les alternatives amb capacitat de transformació.
Està oberta a la publicació de resultats d'investigació empírica i teòrica d'àmbit autonòmic, estatal i internacional, iincloutemàtiques de disciplines com ara geografia humana, psicologia social, ciència política, sociologia, antropologia social, economia política, urbanisme, història o filosofia política.
S’acceptaran treballs publicats en espanyol, anglès, català, italià, francès i portuguès. Les seccions seran: Editorial – Reflexions – Articles – Crítica de llibres – Entrevistes.
La revista té una periodicitat semestral, i s’ordena per un volum anual de dos números.

cc_by-ncEls treballs es publiquen sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional


Títol: Disjuntiva. Crítica de les Ciències Socials
ISSN: 2659-7071
Entitat responsable: Universitat d'Alacant. Grup d’Investigació CRITERI-Socioeconomia Crítica i Territori
Matèria: Ciències Socials
Data d'inici: 2019

Pàgina web de la revista
Directrius per a l’autor/a
Contacte
Navegar