INV - FVA - Artículos de Revistas

Navegar
Suscribirse a esta colección para recibir un correo electrónico diario de las nuevas adiciones RSS Feed 1.0 RSS Feed 2.0 RSS Feed 2.0
Items de colección (Ordenado por Fecha de envio en orden Descendente): 1 a 12 de 12
Items
AccesoFecha de publicaciónTítuloAutor/es
Acceso abiertoago-2016Nutritional quality and yield of onion as affected by different application methods and doses of humic substancesBettoni, Marcelle M.; Mogor, Átila F.; Pauletti, Volnei, et al
Acceso abierto24-jul-2015Pearl millet growth and biochemical alterations determined by mycorrhizal inoculation, water availability and atmospheric CO2 concentrationFabbrin, Eliseu G.; Gogorcena, Yolanda; Mogor, Átila F., et al
Acceso restringido12-nov-2015Selenium fertilization and mycorrhizal technology may interfere in enhancing bioactive compounds in edible tissues of lettucesGoicoechea Preboste, Nieves; Garmendia López, Idoia; Fabbrin, Eliseu G., et al
Acceso restringidonov-2014El nuevo paradigma de la fertirrigaciónOltra Cámara, Marco Antonio
Acceso restringido17-dic-2014Mycorrhizal inoculation affected growth, mineral composition, proteins and sugars in lettuces biofortified with organic or inorganic selenocompoundsSanmartín, Carmen; Garmendia López, Idoia; Romano, Beatriz, et al
Acceso restringido24-abr-2013Interactive effects of boron and NaCl stress on water and nutrient transport in two broccoli cultivarsRodríguez Hernández, María del Carmen; Moreno, Diego A.; Carvajal, Micaela, et al
Acceso restringido17-dic-2013The arbuscular mycorrhizal symbiosis can overcome reductions in yield and nutritional quality in greenhouse-lettuces cultivated at inappropriate growing seasonsBaslam, Marouane; Garmendia López, Idoia; Goicoechea Preboste, Nieves
Acceso restringido28-feb-2013Nutritional quality of outer and inner leaves of green and red pigmented lettuces (Lactuca sativa L.) consumed as saladsBaslam, Marouane; Morales, Fermín; Garmendia López, Idoia, et al
Acceso abierto28-feb-2014Comparative study of substrate-based and commercial formulations of arbuscular mycorrhizal fungi in Romaine lettuce subjected to salt stressGarmendia López, Idoia; Mangas Martín, Víctor Javier
Acceso abierto2013Broccoli isothiocyanate content and in vitro availability according to variety and originRodríguez Hernández, María del Carmen; Medina, Sonia; Gil-Izquierdo, Ángel, et al
Acceso abierto20-mar-2013Enhanced accumulation of vitamins, nutraceuticals and minerals in lettuces associated with arbuscular mycorrhizal fungi (AMF): a question of interest for both vegetables and humansBaslam, Marouane; Garmendia López, Idoia; Goicoechea Preboste, Nieves
Acceso abierto2012Application of arbuscular mycorrhizal fungi on the production of cut flower roses under commercial-like conditionsGarmendia López, Idoia; Mangas Martín, Víctor Javier
Items de colección (Ordenado por Fecha de envio en orden Descendente): 1 a 12 de 12