INV - Análisis de Alimentos - Artículos de Revistas

Navegar
Suscribirse a esta colección para recibir un correo electrónico diario de las nuevas adiciones RSS Feed 1.0 RSS Feed 2.0 RSS Feed 2.0
Items de colección (Ordenado por Fecha de envio en orden Descendente): 1 a 16 de 16
Items
AccesoFecha de publicaciónTítuloAutor/es
Acceso abierto29-jun-2017Short-term adaptations following Complex Training in team-sports: A meta-analysisFreitas, Tomás T.; Martinez-Rodriguez, Alejandro; Calleja González, Julio, et al
Acceso restringido23-feb-2017Fully Automatic In-Syringe Magnetic Stirring-Assisted Dispersive Liquid–Liquid Microextraction Hyphenated to High-Temperature Torch Integrated Sample Introduction System-Inductively Coupled Plasma Spectrometer with Direct Injection of the Organic PhaseSánchez, Raquel; Horstkotte, Burkhard; Fikarová, Kateřina, et al
Acceso abierto2017Evaluación de la condición física, práctica deportiva y estado nutricional de niños y niñas de 6 a 12 años: Estudio pilotoMartinez-Rodriguez, Alejandro; Aix-Sánchez, Javier; Martínez Sanz, José Miguel, et al
Acceso abierto2015Evolución del contenido de amigdalina y prunasina durante el desarrollo de la almendra (Prunus dulcis Miller)Arrázola Paternina, Guillermo; Dicenta López-Higuera, Federico; Grané Teruel, Nuria
Acceso abierto2013Determinación de los compuestos cianogénicos amigdalina y prunasina en semillas de almendras (Prunus dulcis L.) mediante cromatografía líquida de alta resoluciónArrázola Paternina, Guillermo; Grané Teruel, Nuria; Martín Carratalá, María Luisa, et al
Acceso abiertoabr-2015Determination of fat-soluble vitamins in vegetable oils through microwave-assisted high-performance liquid chromatographyCarballo Marrero, Silvia; Prats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E., et al
Acceso abierto2014Ion balance in waters through inductively coupled plasma optical emission spectrometrySánchez Rodríguez, Carlos; Maestre, Salvador E.; Prats Moya, Soledad, et al
Acceso abiertojun-2014Importancia de los glucósidos cianogénicos en el sabor de frutos de almendros (Prunus dulcis Miller) y su incidencia en la agroindustriaArrázola Paternina, Guillermo; Grané Teruel, Nuria; Dicenta López-Higuera, Federico
Acceso restringidoene-2014Optimisation of analytical methods for the characterisation of oranges, clementines and citrus hybrids cultivated in Spain on the basis of their composition in ascorbic acid, citric acid and major sugarsCarballo Marrero, Silvia; Zingarello, Fabrizio A.; Maestre, Salvador E., et al
Acceso abierto2012Content of the cyanogenic glucoside amygdalin in almond seeds related to the bitterness genotypeArrázola, Guillermo; Sánchez P., Raquel; Dicenta, Federico, et al
Acceso restringido13-mar-2003Liquid-sample introduction in plasma spectrometryMora, Juan; Maestre, Salvador E.; Hernandis Martínez, Vicente, et al
Acceso abierto29-mar-2005A microwave assisted desolvation system based on the use of a TM010 cavity for inductively coupled plasma based analytical techniquesGrindlay, Guillermo; Maestre, Salvador E.; Mora, Juan, et al
Acceso restringido16-sep-2008Application of a microwave-based desolvation system for multi-elemental analysis of wine by inductively coupled plasma based techniquesGrindlay, Guillermo; Mora, Juan; Maestre, Salvador E., et al
Acceso abierto31-ago-2006Introduction of organic solvent solutions into inductively coupled plasma-atomic emission spectrometry using a microwave assisted sample introduction systemGrindlay, Guillermo; Maestre, Salvador E.; Gras García, Luis, et al
Acceso abierto2004Compensation for matrix effects in ICP-AES by using air segmented liquid microsample introduction. The role of the spray chamberTodolí Torró, José Luis; Maestre, Salvador E.; Mermet, Jean Michel
Acceso restringidojul-2004Evaluation of several pneumatic micronebulizers with different designs for use in ICP–AES and ICP–MS. Future directions for further improvementMaestre, Salvador E.; Todolí Torró, José Luis; Mermet, Jean Michel
Items de colección (Ordenado por Fecha de envio en orden Descendente): 1 a 16 de 16