Buscar


Filtros actuales:
Comenzar una nueva búsqueda

Añadir filtros:

Utilice filtros para refinar los resultados de la búsqueda.


Resultados 1-10 de 15.
Hits de ítem:
Items
AccesoFecha de publicaciónTítuloAutor/es
Acceso abierto2016Guía del Trabajo Fin de Grado (TFG): Grado en Nutrición Humana y DietéticaSospedra, Isabel; Gabaldón Bravo, Eva María; García Cabanes, María Cristina; Albaladejo Blázquez, Natalia; Lax, Pedro; Mohamed Azouagh, Iman; Oliver-Roig, Antonio; Prats Moya, Soledad; Santos-Ruiz, Ana; Trescastro-López, Eva María
Acceso abierto2016Colaboración para diseñar y divulgar materiales de las asignaturas Ciencia y Tecnología Culinaria y Salud PúblicaMartínez Sanz, José Miguel; Norte Navarro, Aurora Isabel; Prats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E.; Ortiz-Moncada, Rocío
Acceso abierto2014Ion balance in waters through inductively coupled plasma optical emission spectrometrySánchez Rodríguez, Carlos; Maestre, Salvador E.; Prats Moya, Soledad; Todolí Torró, José Luis
Acceso abiertoabr-2015Determination of fat-soluble vitamins in vegetable oils through microwave-assisted high-performance liquid chromatographyCarballo Marrero, Silvia; Prats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E.; Todolí Torró, José Luis
Acceso abierto3-nov-2007Determination of carboxylic acids, carbohydrates and metals in different tomato cultivars by HPLC-ICP-AES in a single chromatographic runParedes Paredes, Eduardo; Maestre, Salvador E.; Prats Moya, Soledad; Todolí Torró, José Luis
Acceso abierto26-sep-2010Calentamiento de tubos de ensayoGras García, Luis; Grindlay, Guillermo; Jiménez, Alfonso; Maestre, Salvador E.; Mora, Juan; Paredes Paredes, Eduardo; Prats Moya, Soledad; Todolí Torró, José Luis
Acceso abierto26-sep-2010Filtrado a vacíoGras García, Luis; Grindlay, Guillermo; Jiménez, Alfonso; Maestre, Salvador E.; Mora, Juan; Paredes Paredes, Eduardo; Prats Moya, Soledad; Todolí Torró, José Luis
Acceso restringidoene-2014Optimisation of analytical methods for the characterisation of oranges, clementines and citrus hybrids cultivated in Spain on the basis of their composition in ascorbic acid, citric acid and major sugarsCarballo Marrero, Silvia; Zingarello, Fabrizio A.; Maestre, Salvador E.; Todolí Torró, José Luis; Prats Moya, Soledad
Acceso abierto26-sep-2010Preparación de disoluciones no patrón primarioGras García, Luis; Grindlay, Guillermo; Jiménez, Alfonso; Maestre, Salvador E.; Mora, Juan; Paredes Paredes, Eduardo; Prats Moya, Soledad; Todolí Torró, José Luis
Acceso abierto26-sep-2010Pesada directaGras García, Luis; Grindlay, Guillermo; Jiménez, Alfonso; Maestre, Salvador E.; Mora, Juan; Paredes Paredes, Eduardo; Prats Moya, Soledad; Todolí Torró, José Luis