Anar al contingut principal
Endavant ...
Menú de navegació
Idiomes
Valencià
Español
English
Inici
Contacte
Ajuda
Registreu-vos-hi:
El meu RUA
Rebre actualitzacions per correu
Editar perfil
Endavant ...
Avançada
Docència
Institucional
Investigació
Revistes i Congressos
RUA
Busca
Cerca:
Tot el dipòsit
Investigació
Análisis de Polímeros y Nanomateriales
INV - NANOBIOPOL - Artículos de Revistas
INV - NANOBIOPOL - Capítulos de Libros
INV - NANOBIOPOL - Comunicaciones a Congresos, Conferencias, etc.
INV - NANOBIOPOL - Libros
INV - NANOBIOPOL - Recursos Audiovisuales y Multimedia
per
Filtres actuals:
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Comença una nova cerca
Afig filtres:
Utilitzeu filtres per a refinar els resultats de la cerca.
Títol
Autor
Paraules clau
Data de publicació
Tipus de document
Llengua
Centre, unitat o servei
Equival
Conté
ID
No equival
No conté
No ID
Resultats 1-6 de 6.
Anterior
pàgina
1
Següent
pàgina
Items:
Items
Accés
Vista prèvia
Data publicació
Títol
Autor/s
2015
Desarrollo de metodologías de aprovechamiento y evaluación de prácticas externas en Química realizadas en Departamentos
Garrigós, María del Carmen
;
Ramos, Marina
;
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
Jiménez, Alfonso
;
Valdés, Arantzazu
;
Serrano, Elena
;
Jordá Sánchez, Anna
;
Juárez-Serrano, Nerea
8-d’octubre-2015
New Trends in Beverage Packaging Systems: A Review
Ramos, Marina
;
Valdés, Arantzazu
;
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
Garrigós, María del Carmen
21-d’abril-2015
Use of herbs, spices and their bioactive compounds in active food packaging
Valdés, Arantzazu
;
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
Ramos, Marina
;
Burgos, Nuria
;
Jiménez, Alfonso
;
Garrigós, María del Carmen
d’agost-2015
Monitoring the oxidative stability and volatiles in blanched, roasted and fried almonds under normal and accelerated storage conditions by DSC, thermogravimetric analysis and ATR-FTIR
Valdés, Arantzazu
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Karabagias, Ioannis
;
Badeka, Anastasia
;
Kontominas, Michael G.
;
Garrigós, María del Carmen
25-de maig-2015
Microwave-Assisted Extraction of Phenolic Compounds from Almond Skin Byproducts (Prunus amygdalus): A Multivariate Analysis Approach
Valdés, Arantzazu
;
Vidal, Lorena
;
Beltrán Sanahuja, Ana
;
Canals, Antonio
;
Garrigós, María del Carmen
16-de novembre-2015
Natural Pectin Polysaccharides as Edible Coatings
Valdés, Arantzazu
;
Burgos, Nuria
;
Jiménez, Alfonso
;
Garrigós, María del Carmen
Descobreix
Autor
6
Garrigós, María del Carmen
3
Jiménez, Alfonso
3
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
3
Ramos, Marina
2
Beltrán Sanahuja, Ana
.
Autor -
següent >
Paraules clau
1
Active food packaging
1
Active systems
1
Agricultural wastes
1
Almond skin
1
Almonds
.
Paraules clau -
següent >
Tipus de document
5
Article en revista científica
1
Capítol de Llibre
Llengua
5
Anglés
1
Espanyol
Centre, unitat o servei
6
Universidad de Alicante. Departam...
1
Universidad de Alicante. Departam...