Search


Start a new search

Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 129.
Item hits:
Items
AccessPreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Open access2013_Arrieta_etal_JFE_final.pdf.jpgFeb-2013Structure and mechanical properties of sodium and calcium caseinate edible active films with carvacrolArrieta, Marina Patricia; Peltzer, Mercedes Ana; Garrigós, María del Carmen; Jiménez, Alfonso
Restricted access2013_Paredes_etal_JAAS_final.pdf.jpg5-Feb-2013Limitations of the exponential model for the correction for mass discrimination effects during isotope ratio measurements by MC-ICPMS. Demonstration with Sr at 5–15 μL min−1 continuous liquid flow ratesParedes Paredes, Eduardo; Todolí Torró, José Luis; Quétel, Christophe R.
Restricted access2014_Carballo_etal_IJFST_final.pdf.jpgJan-2014Optimisation of analytical methods for the characterisation of oranges, clementines and citrus hybrids cultivated in Spain on the basis of their composition in ascorbic acid, citric acid and major sugarsCarballo Marrero, Silvia; Zingarello, Fabrizio A.; Maestre, Salvador E.; Todolí Torró, José Luis; Prats Moya, Soledad
Open access2014_Pankaj_etal_JRM.pdf.jpgMar-2014Surface, Thermal and Antimicrobial Release Properties of Plasma-Treated Zein FilmsPankaj, Shashi Kishor; Bueno Ferrer, Carmen; Misra, N.N.; O'Neill, Luke; Jiménez, Alfonso; Bourke, Paula; Cullen, P.J.
Open access2013-XI-Jornadas-Redes-66.pdf.jpg2013Investigación sobre el uso de los términos ración, porción, equivalencia, intercambio y medidas caseras en nutrición humana y dietéticaNorte, Aurora; Carballo Marrero, Silvia; Prats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E.; Davó-Blanes, M. Carmen; Ortiz-Moncada, Rocío
Restricted access2013_Arrieta_etal_JAAP_final.pdf.jpgMay-2013Development of a novel pyrolysis-gas chromatography/mass spectrometry method for the analysis of poly(lactic acid) thermal degradation productsArrieta, Marina Patricia; Parres, Francisco; López, Juan; Jiménez, Alfonso
Open access2014_XII_Jornadas_Redes_108.pdf.jpg2014Nuevas metodologías docentes de carácter multidisciplinar en el área de ciencia y tecnología de alimentosJiménez, Alfonso; Burgos, Nuria; Ramos, Marina; Valdés, Arantzazu; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina; Jordá Sánchez, Anna; Juárez Serrano, Nerea; Garrigós, María del Carmen
Open access2014_XII_Jornadas_Redes_123.pdf.jpg2014Evolución hacia trabajos de investigación teórico-prácticos en el área de la Química de los AlimentosTodolí Torró, José Luis; Cerdán, Mar; Sánchez, Carlos; Díaz Gómez, Juan Pedro; Carballo Marrero, Silvia; Ramos, Marina; Cañabate López, Águeda; Villaseñor Milán, Ángela
Open access2014_Valdes_etal_FChem.pdf.jpg26-Feb-2014Natural additives and agricultural wastes in biopolymer formulations for food packagingValdés, Arantzazu; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina; Ramos, Marina; Garrigós, María del Carmen; Jiménez, Alfonso
Open access2015_Redes-UA-Mejora-Docente_109.pdf.jpg2015Colaboración docente para diseñar materiales de Ciencia y Tecnología Culinaria y, Salud PúblicaPrats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E.; Carballo Marrero, Silvia; Sánchez Negredo, M.L.; Ortiz-Moncada, Rocío; Martínez Sanz, José Miguel; Norte, Aurora