Busca


Filtres actuals:
Comença una nova cerca

Afig filtres:

Utilitzeu filtres per a refinar els resultats de la cerca.


Resultats 1-10 de 29.
Items:
Items
AccésVista prèviaData publicacióTítolAutor/s
Open access2016_Ramos_etal_Coatings.pdf.jpg28-de setembre-2016Gelatin-Based Films and Coatings for Food Packaging ApplicationsRamos, Marina; Valdés, Arantzazu; Beltrán Sanahuja, Ana; Garrigós, María del Carmen
Restricted access2015_Valdes_etal_EurJLipidSciTechnol_final.pdf.jpgd’agost-2015Monitoring the oxidative stability and volatiles in blanched, roasted and fried almonds under normal and accelerated storage conditions by DSC, thermogravimetric analysis and ATR-FTIRValdés, Arantzazu; Beltrán Sanahuja, Ana; Karabagias, Ioannis; Badeka, Anastasia; Kontominas, Michael G.; Garrigós, María del Carmen
Open access2013_Ramos_etal_JBioequivAvailab.pdf.jpg30-de maig-2013Carvacrol and thymol for fresh food packagingRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Valdés, Arantzazu; Peltzer, Mercedes Ana; Jiménez, Alfonso; Garrigós, María del Carmen; Zaikov, Gennady
Restricted access2013_Valdes_etal_Journal-of-Food-Science_final.pdf.jpgde febrer-2013Characterization and Classification of Almond Cultivars by Using Spectroscopic and Thermal TechniquesValdés, Arantzazu; Beltrán Sanahuja, Ana; Garrigós, María del Carmen
Open accessInvestigacion-en-docencia-universitaria_94.pdf.jpg2017Elaboración de materiales didácticos relacionados con herramientas audiovisuales para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de fin de grado, master y doctorado en Química AnalíticaRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Burgos, Nuria; Valdés, Arantzazu; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina; Solaberrieta, Ignacio; Pelegrín Perete, Carlos Javier; Jiménez, Alfonso; Garrigós, María del Carmen
Open access2017_Valdes_etal_Coatings.pdf.jpg19-d’abril-2017State of the Art of Antimicrobial Edible Coatings for Food Packaging ApplicationsValdés, Arantzazu; Ramos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Jiménez, Alfonso; Garrigós, María del Carmen
Open access2016_Valdes_etal_PolymDegradStab_accepted.pdf.jpg2-de març-2016Characterization and enzymatic degradation study of poly(e-caprolactone)-based biocomposites from almond agricultural by-productsValdés, Arantzazu; Fenollar, Octavio; Beltrán Sanahuja, Ana; Balart, Rafael; Fortunati, Elena; Kenny, José María; Garrigós, María del Carmen
Open access2015_Valdes_etal_JAFC_final.pdf.jpg25-de maig-2015Microwave-Assisted Extraction of Phenolic Compounds from Almond Skin Byproducts (Prunus amygdalus): A Multivariate Analysis ApproachValdés, Arantzazu; Vidal, Lorena; Beltrán Sanahuja, Ana; Canals, Antonio; Garrigós, María del Carmen
Open access2013_Ramos_etal_CCT.pdf.jpg2013Active packaging for fresh food based on the release of carvacrol and thymolRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Valdés, Arantzazu; Peltzer, Mercedes Ana; Jiménez, Alfonso; Garrigós, María del Carmen; Zaikov, Gennady
Open accessMemorias-del-programa-redes-i3ce-2016-17_172.pdf.jpg2017Elaboración de materiales didácticos para fomentar el aprendizaje autónomo en trabajos de investigación en Química AnalíticaRamos, Marina; Beltrán Sanahuja, Ana; Burgos, Nuria; Valdés, Arantzazu; Mellinas-Ciller, Ana-Cristina; Solaberrieta, Ignacio; Pelegrín Perete, Carlos Javier; Jiménez, Alfonso; Garrigós, María del Carmen