Buscar


Filtros actuales:
Comenzar una nueva búsqueda

Añadir filtros:

Utilice filtros para refinar los resultados de la búsqueda.


Resultados 1-6 de 6.
  • Anterior página
  • 1
  • Siguiente página
Hits de ítem:
Items
AccesoFecha de publicaciónTítuloAutor/es
Acceso restringido17-dic-2014Mycorrhizal inoculation affected growth, mineral composition, proteins and sugars in lettuces biofortified with organic or inorganic selenocompoundsSanmartín, Carmen; Garmendia López, Idoia; Romano, Beatriz; Díaz, Marta; Palop, Juan Antonio; Goicoechea Preboste, Nieves
Acceso restringido17-dic-2013The arbuscular mycorrhizal symbiosis can overcome reductions in yield and nutritional quality in greenhouse-lettuces cultivated at inappropriate growing seasonsBaslam, Marouane; Garmendia López, Idoia; Goicoechea Preboste, Nieves
Acceso restringido28-feb-2013Nutritional quality of outer and inner leaves of green and red pigmented lettuces (Lactuca sativa L.) consumed as saladsBaslam, Marouane; Morales, Fermín; Garmendia López, Idoia; Goicoechea Preboste, Nieves
Acceso abierto20-mar-2013Enhanced accumulation of vitamins, nutraceuticals and minerals in lettuces associated with arbuscular mycorrhizal fungi (AMF): a question of interest for both vegetables and humansBaslam, Marouane; Garmendia López, Idoia; Goicoechea Preboste, Nieves
Acceso restringido12-nov-2015Selenium fertilization and mycorrhizal technology may interfere in enhancing bioactive compounds in edible tissues of lettucesGoicoechea Preboste, Nieves; Garmendia López, Idoia; Fabbrin, Eliseu G.; Bettoni, Marcelle M.; Palop, Juan Antonio; Sanmartín, Carmen
Acceso abierto28-feb-2014Comparative study of substrate-based and commercial formulations of arbuscular mycorrhizal fungi in Romaine lettuce subjected to salt stressGarmendia López, Idoia; Mangas Martín, Víctor Javier