Buscar "Investigación" por Autor Maestre, Salvador E.

Ir a un punto en el índice:
Mostrando resultados 1 a 20 de 27  siguiente >
Items
AccesoVista previaFecha de publicaciónTítuloAutor/es
Acceso restringido2018_Lopez-Ortiz_etal_SciTotEnv_final.pdf.jpg15-oct-2018The use of combined treatments for reducing parabens in surface waters: Ion-exchange resin and nanofiltrationLópez Ortiz, Carmen; Sentana Gadea, Irene; Varó Galvañ, Pedro José, et al
Embargado2018_Lopez-Ortiz_etal_Chemosphere_final.pdf.jpgoct-2018Effect of magnetic ion exchange (MIEX®) on removal of emerging organic contaminantsLópez Ortiz, Carmen; Sentana Gadea, Irene; Varó Galvañ, Pedro José, et al
Embargado2017_Sanchez_etal_AnalChem_final.pdf.jpg15-nov-2017Aerosol-Phase Extraction Method for Determination of Ca, K, Mg, and Na in Biodiesel through Inductively Coupled Plasma Optical Emission SpectrometrySánchez, Raquel; Maestre, Salvador E.; Prats Moya, Soledad, et al
Acceso restringido2017_Sanchez_etal_SpectrActaB_final.pdf.jpg1-mar-2017Comparison of a high temperature torch integrated sample introduction system with a desolvation system for the analysis of microsamples through inductively coupled plasma mass spectrometrySánchez, Raquel; Cañabate López, Águeda; Bresson, Carole, et al
Acceso restringido2017_Sanchez_etal_AnalChem_final.pdf.jpg23-feb-2017Fully Automatic In-Syringe Magnetic Stirring-Assisted Dispersive Liquid–Liquid Microextraction Hyphenated to High-Temperature Torch Integrated Sample Introduction System-Inductively Coupled Plasma Spectrometer with Direct Injection of the Organic PhaseSánchez, Raquel; Horstkotte, Burkhard; Fikarová, Kateřina, et al
Acceso abiertoMemorias-del-programa-redes-i3ce-2016-17_218.pdf.jpg2017INDONUTyB. Creación de contenidos multimedia para docencia no presencial, uso en adaptaciones curriculares en el grado en Nutrición Humana y DietéticaTorrijo Boix, Stéphanie; Maestre, Salvador E.; Prats Moya, Soledad, et al
Acceso abiertoInnovaciones-metodologicas-docencia-universitaria_137.pdf.jpg2016Colaboración docente para diseñar materiales y divulgar resultados de investigación de las asignaturas Ciencia y Tecnología Culinaria y Salud PúblicaNorte Navarro, Aurora Isabel; Ortiz-Moncada, Rocío; Prats Moya, Soledad, et al
Acceso abiertoInvestigacion-e-Innovacion-Educativa-en-Docencia-Universitaria_135.pdf.jpg2016Colaboración para diseñar y divulgar materiales de las asignaturas Ciencia y Tecnología Culinaria y Salud PúblicaMartínez Sanz, José Miguel; Norte Navarro, Aurora Isabel; Prats Moya, Soledad, et al
Acceso abierto2015_Carballo_etal_JSS_final.pdf.jpgabr-2015Determination of fat-soluble vitamins in vegetable oils through microwave-assisted high-performance liquid chromatographyCarballo Marrero, Silvia; Prats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E., et al
Acceso abierto2015_Redes-UA-Mejora-Docente_109.pdf.jpg2015Colaboración docente para diseñar materiales de Ciencia y Tecnología Culinaria y, Salud PúblicaPrats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E.; Carballo Marrero, Silvia, et al
Acceso restringido2014_Carballo_etal_IJFST_final.pdf.jpgene-2014Optimisation of analytical methods for the characterisation of oranges, clementines and citrus hybrids cultivated in Spain on the basis of their composition in ascorbic acid, citric acid and major sugarsCarballo Marrero, Silvia; Zingarello, Fabrizio A.; Maestre, Salvador E., et al
Acceso abierto2014_Sanchez_etal_IJEAC_final.pdf.jpg2014Ion balance in waters through inductively coupled plasma optical emission spectrometrySánchez, Carlos; Maestre, Salvador E.; Prats Moya, Soledad, et al
Acceso abierto2013-XI-Jornadas-Redes-66.pdf.jpg2013Investigación sobre el uso de los términos ración, porción, equivalencia, intercambio y medidas caseras en nutrición humana y dietéticaNorte Navarro, Aurora Isabel; Carballo Marrero, Silvia; Prats Moya, Soledad, et al
Acceso abierto26-sep-2010Pesada directaGras, Luis; Grindlay, Guillermo; Jiménez, Alfonso, et al
Acceso abierto26-sep-2010Filtrado a vacíoGras, Luis; Grindlay, Guillermo; Jiménez, Alfonso, et al
Acceso abierto26-sep-2010Calentamiento de tubos de ensayoGras, Luis; Grindlay, Guillermo; Jiménez, Alfonso, et al
Acceso abierto26-sep-2010Preparación de disoluciones no patrón primarioGras, Luis; Grindlay, Guillermo; Jiménez, Alfonso, et al
Acceso restringidoMWDS VINOS (ACA629200824).pdf.jpg16-sep-2008Application of a microwave-based desolvation system for multi-elemental analysis of wine by inductively coupled plasma based techniquesGrindlay, Guillermo; Mora, Juan; Maestre, Salvador E., et al
Acceso abiertopresentación_SECyTA_2006_(Vigo)2[1].pdf.jpg26-nov-2007Use of ICP-AES as a HPLC detector for the determination of carbohydrates, carboxylic acids and metals in wines and several native varieties of tomatoParedes Paredes, Eduardo; Prats Moya, Soledad; Maestre, Salvador E., et al
Acceso abiertoposter WInter 2007(1).pdf.jpg3-nov-2007Determination of carboxylic acids, carbohydrates and metals in different tomato cultivars by HPLC-ICP-AES in a single chromatographic runParedes Paredes, Eduardo; Maestre, Salvador E.; Prats Moya, Soledad, et al