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Buscar "Investigación" por Autor Jiménez, Alfonso
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Título
Autor/es
29-dic-2023
Antioxidant water-resistant fish gelatin nanofibers: A comparative analysis of fructose and citric acid crosslinking and investigation of chlorogenic acid release kinetics
Estevez-Areco, Santiago
;
Goyanes, Silvia
;
Garrigós, María del Carmen
, et al
15-jun-2023
Oxidative Stability of Avocado Snacks Formulated with Olive Extract as an Active Ingredient for Novel Food Production
Martínez, Carmen
;
Jiménez, Alfonso
;
Garrigós, María del Carmen
, et al
20-feb-2023
Effect of Almond Skin Waste and Glycidyl Methacrylate on Mechanical and Color Properties of Poly(ε-caprolactone)/Poly(lactic acid) Blends
Valdés, Arantzazu
;
Dominici, Franco
;
Fortunati, Elena
, et al
24-ene-2023
Microwave-assisted extraction of cellulose nanocrystals from almond (Prunus amygdalus) shell waste
Valdés, Arantzazu
;
Mondragon, Gurutz
;
Garrigós, María del Carmen
, et al
28-nov-2022
Rice straw as a valuable source of cellulose and polyphenols: Applications in the food industry
Ramos, Marina
;
Laveriano, Emily
;
San Sebastián, Laura
, et al
3-oct-2022
Recovery of Antioxidants from Tomato Seed Industrial Wastes by Microwave-Assisted and Ultrasound-Assisted Extraction
Solaberrieta, Ignacio
;
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
Jiménez, Alfonso
, et al
1-sep-2022
Valorization of Agro-Industrial Wastes by Ultrasound-Assisted Extraction as a Source of Proteins, Antioxidants and Cutin: A Cascade Approach
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
Solaberrieta, Ignacio
;
Pelegrín, Carlos Javier
, et al
20-ago-2022
Extraction and Characterization of Antioxidant Compounds in Almond (Prunus amygdalus) Shell Residues for Food Packaging Applications
Valdés, Arantzazu
;
Garrigós, María del Carmen
;
Jiménez, Alfonso
11-ago-2022
Valorization of Tomato Seed By-Products as a Source of Fatty Acids and Bioactive Compounds by Using Advanced Extraction Techniques
Solaberrieta, Ignacio
;
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
Espagnol, Jérémy
, et al
8-jul-2022
Chemical Composition and Bioactive Antioxidants Obtained by Microwave-Assisted Extraction of Cyperus esculentus L. By-products: A Valorization Approach
Pelegrín, Carlos Javier
;
Ramos, Marina
;
Jiménez, Alfonso
, et al
26-may-2022
Valorization of Aloe vera Skin By-Products to Obtain Bioactive Compounds by Microwave-Assisted Extraction: Antioxidant Activity and Chemical Composition
Solaberrieta, Ignacio
;
Jiménez, Alfonso
;
Garrigós, María del Carmen
2022
Visión del alumnado de ciencias sobre empleabilidad, formación e inserción laboral
Jiménez, Alfonso
;
Khalfi, Asma
;
Ledesma López, Irene
, et al
2022
Metodologías participativas para la formación de competencias emprendedoras en el alumnado de la asignatura OBL-II del Grado en Química
Pelegrín, Carlos Javier
;
Mendoza-Castro, Monica J.
;
Delgado-Marín, José Javier
, et al
2022
Herramientas que permiten el desarrollo de competencias emprendedoras en el alumnado de primer curso del Grado en Química
Pelegrín, Carlos Javier
;
Mendoza-Castro, Monica J.
;
Delgado-Marín, José Javier
, et al
20-oct-2021
Multilayer Films Based on Poly(lactic acid)/Gelatin Supplemented with Cellulose Nanocrystals and Antioxidant Extract from Almond Shell By-Product and Its Application on Hass Avocado Preservation
Valdés, Arantzazu
;
Martínez, Carmen
;
Garrigós, María del Carmen
, et al
14-jun-2021
Anthocyanin Hybrid Nanopigments from Pomegranate Waste: Colour, Thermomechanical Stability and Environmental Impact of Polyester-Based Bionanocomposites
Micó-Vicent, Bàrbara
;
Ramos, Marina
;
Viqueira, Valentín
, et al
23-mar-2021
Antibacterial activity testing methods for hydrophobic patterned surfaces
Perez-Gavilan, Ana
;
Vieira de Castro, Joana
;
Arana, Ainara
, et al
20-mar-2021
Emulsions Incorporated in Polysaccharide-Based Active Coatings for Fresh and Minimally Processed Vegetables
Ramos, Marina
;
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
Solaberrieta, Ignacio
, et al
2021
Una masterclass como metodología dinamizadora de las clases semipresenciales
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
San Sebastián, Laura
;
Pelegrín, Carlos Javier
, et al
2021
Aplicación de metodologías innovadoras para la introducción de las técnicas de análisis instrumental a alumnos de Ingeniería Química
Jiménez, Alfonso
;
Ramos, Marina
;
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
, et al