Buscar por Autor Anton, Josefa

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Mostrando resultados 1 a 20 de 41  siguiente >
Items
AccesoFecha de publicaciónTítuloAutor/es
Acceso abierto23-nov-2011Bacteria associated with Copestylum (Diptera, Syrphidae) larvae and their cactus host Isolatocereus dumortieriMartínez Falcón, Ana Paola; Durbán, Ana; Latorre, Amparo, et al
Acceso abierto2008Comparación e integración de guías docentes: primer curso de la Titulación de EnfermeríaOrts-Cortés, María Isabel; Sanjuan-Quiles, Angela; Gil-González, Diana, et al
Acceso abierto13-ene-2012Culture-independent approaches for studying viruses from hypersaline environmentsSantos Sánchez, Fernando; Yarza, Pablo; Parro, Víctor, et al
Acceso abierto19-jul-2007Cytotoxicity of the ascidian Cystodytes dellechiajei against tumor cells and study of the involvement of associated microbiota in the production of cytotoxic compoundsMartinez-Garcia, Manuel; Díaz Valdés, Marta; Ramos-Esplá, Alfonso A., et al
Acceso abiertojun-2015Diversity of extremely halophilic cultivable prokaryotes in Mediterranean, Atlantic and Pacific solar salterns: Evidence that unexplored sites constitute sources of cultivable noveltyViver, Tomeu; Cifuentes, Ana; Díaz, Sara, et al
Acceso abiertoago-2005Ecología microbianaGuerrero Sánchez, Carmen; López Archilla, Ana Isabel; Anton, Josefa
Embargadodic-2016Effects of the 2015 heat wave on benthic invertebrates in the Tabarca Marine Protected Area (southeast Spain)Rubio-Portillo, Esther; Izquierdo Muñoz, Andrés; Gago, Juan F., et al
Acceso restringidooct-2014Eukarya associated with the stony coral Oculina patagonica from the Mediterranean SeaRubio-Portillo, Esther; Souza-Egipsy, Virginia; Ascaso Ciria, Carmen, et al
Acceso abierto1989Exopolisacáridos de Haloferax MediterraneiAnton, Josefa
Acceso abierto22-ago-2014Food Microbiology. AMIC-ARA Group. Lab Sessions (course 2014-2015)Anton, Josefa
Acceso abierto22-ago-2014Food Microbiology. AMIC-ARA Group. Lesson 1 (course 2014-2015)Anton, Josefa
Acceso abierto2-sep-2014Food Microbiology. AMIC-ARA Group. Lesson 2 (course 2014-2015)Anton, Josefa
Acceso abierto2-sep-2014Food Microbiology. AMIC-ARA Group. Lesson 3 (course 2014-2015)Anton, Josefa
Acceso abierto2-sep-2014Food Microbiology. AMIC-ARA Group. Lesson 4 (course 2014-2015)Anton, Josefa
Acceso abierto2015From community approaches to single-cell genomics: the discovery of ubiquitous hyperhalophilic Bacteroidetes generalistsGomariz, María; Martinez-Garcia, Manuel; Santos Sánchez, Fernando, et al
Acceso abierto31-may-2013High metabolomic microdiversity within co-occurring isolates of the extremely halophilic bacterium Salinibacter ruberAnton, Josefa; Lucio, Marianna; Peña Pardo, Aránzazu, et al
Acceso abiertodic-2015Interactions between Closely Related Bacterial Strains Are Revealed by Deep Transcriptome SequencingGonzález-Torres, Pedro; Pryszcz, Leszek P.; Santos Sánchez, Fernando, et al
Acceso abierto12-dic-2014Is there a common water-activity limit for the three domains of life?Stevenson, Andrew; Cray, Jonathan A.; Williams, Jim P., et al
Embargadoago-2017The low diverse gastric microbiome of the jellyfish Cotylorhiza tuberculata is dominated by four novel taxaViver, Tomeu; Orellana, Luis H.; Hatt, Janet K., et al
Acceso abierto7-jul-2014Microarray tools to unveil viral-microbe interactions in natureSantos Sánchez, Fernando; Martinez-Garcia, Manuel; Parro, Víctor, et al