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Fecha de publicación
Título
Autor/es
16-nov-2015
Natural Pectin Polysaccharides as Edible Coatings
Valdés, Arantzazu
;
Burgos, Nuria
;
Jiménez, Alfonso
, et al
2016
Nuevas estrategias de aprendizaje para trabajos fin de grado en Ciencia de los Alimentos
Jiménez, Alfonso
;
Ramos, Marina
;
Trujillo Sánchez, Jorge Anastasio
, et al
2016
Nuevas estrategias de aprendizaje para trabajos fin de grado en Ciencia de los Alimentos
Jiménez, Alfonso
;
Ramos, Marina
;
Trujillo Sánchez, Jorge Anastasio
, et al
2014
Nuevas metodologías docentes de carácter multidisciplinar en el área de ciencia y tecnología de alimentos
Jiménez, Alfonso
;
Burgos, Nuria
;
Ramos, Marina
, et al
2017
OBL II_2017
Grané Teruel, Nuria
;
Ramos, Marina
;
Garrigós, María del Carmen
, et al
jul-2015
Processing and characterization of plasticized PLA/PHB blends for biodegradable multiphase systems
Armentano, Ilaria
;
Fortunati, Elena
;
Burgos, Nuria
, et al
jun-2014
Synthesis and Characterization of Lactic Acid Oligomers: Evaluation of Performance as Poly(Lactic Acid) Plasticizers
Burgos, Nuria
;
Tolaguerra, Daniel
;
Fiori, Stefano
, et al
jun-2016
Synthesis and Thermal Characterization of Polyurethanes Obtained from Cottonseed and Corn Oil-Based Polyols
Cruz-Aldaco, Karina
;
Flores-Loyola, Erika
;
Aguilar-González, Cristóbal Noé
, et al
3-abr-2024
The unveiling of a Levulinic Acid Isomer in High Performance Liquid Chromatography analysis, a key point for the reliable determination of the catalytic conversion of Levulinic Acid to γ-Valerolactone
Ruiz-Bernal, Zaira
;
Tane, Elena Georgiana
;
Burgos, Nuria
, et al
21-abr-2015
Use of herbs, spices and their bioactive compounds in active food packaging
Valdés, Arantzazu
;
Mellinas-Ciller, Ana-Cristina
;
Ramos, Marina
, et al
jun-2016
Valorization of Agricultural Wastes for the Production of Protein-Based Biopolymers
Burgos, Nuria
;
Valdés, Arantzazu
;
Jiménez, Alfonso